LiliankaKornelka
Moderator
niby 1 lutego, ale nie przywiązuje się do tegoJa też 7+1. Kiedy masz termin porodu?
Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają![]()
Najgorsze jest też to zmęczenie i niemożność wypicia kawy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niby 1 lutego, ale nie przywiązuje się do tegoJa też 7+1. Kiedy masz termin porodu?
Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają![]()
i na mdłości w poprzedniej ciąży kiedy były one okropne pomagało mi jedzenie migdałów. A teraz jak są znośne to tylko niedoprowadzanie do uczucia głoduJa też 7+1. Kiedy masz termin porodu?
Jak w nocy mnie złapie to jak na razie idę zjeść kanapkę, na dłuższą metę nie wiem jeszcze jak to ogarnę, cały czas mam nadzieję że gorzej już nie będzieMam tak samo. Czyli co? Sucharki w nocy?
ja trzymałam paczkę migdałów w szafceMam tak samo. Czyli co? Sucharki w nocy?
nie martw sie na zapas, aczkolwiek mowi to ta ktora non stop swirujeCześć Dziewczyny, jak tam Wasze nastroje po weekendzie?
Mój generalnie średnio. Bardzo się stresuję jutrzejszymi badaniami - idę jeszcze raz robić betę, proga, tsh itd. przed środową wizytą. No i samą wizytą również się stresuję. Dłuży mi się każda godzina czekania, ta niepewność mnie wykańcza. Dzisiaj obudziłam się kompletnie bez entuzjazmu, przestały boleć mnie piersi - niby wiem, że to o niczym nie przesądza, ale jak czytam Wasze posty, no to ja w porównaniu z Wami nie mam żadnych objawów. Zero mdłości, jem jak jadłam, czuję się całkiem okej - może jedynie trochę wcześniej zasypiam.
Wiem, że co by się nie działo, to nie mam na to wpływu, ale czuję się totalnie wykończona psychicznie tą sytuacją.![]()
A Ty już widziałaś swojego kropka z serduszkiem?nie martw sie na zapas, aczkolwiek mowi to ta ktora non stop swirujeale tylko spokoj w naszym stanie jest dobry, ja tez nie mam jakis objawow mega czasem tkliwosc piersi i lekkie mdlosci od 4 dni moze ? takze na spokojnie kazda z nas jest inna mam kolezanki ktore od poczatku do 20’tc wymiotowały a mam takie ktore nie czuly ze sa w ciazy
![]()
nie jeszcze nieA Ty już widziałaś swojego kropka z serduszkiem?![]()
Trzymam kciuki! O której wizyta? Który dziś tydzień i dzień?nie jeszcze niemam mini nadzieje na dzisiaj aczkolwiek wiem ze owu mi sie przedunela o 2 dni, takze no czekam
![]()
7+0 z om, czekam wlansie w poczekalniTrzymam kciuki! O której wizyta? Który dziś tydzień i dzień?![]()