reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2026

ja juz po🙈 ciaza mlodsza tak jak myslalam ze bylo pozniej po testach owulacyjnych, takze takie 6+3 ale Pani doktor powiedziala ze narazie i tak liczyc z om jak bedzie wyzszy tydzien to wtedy zobaczymy jak tam bedzie😀 takze dzidzius jest, serduszko mrygało ❤️ nastepna wizyta za 4 tygodnie 🙈
cudownie 😍
A kiedy wydaje ci się że miałaś owulację?

reklama
peak mialam 2 dni po domniemanej owulacji a po piku owylacja jest do 24-48 takze wszystko by sie zgadzalo
liczę w takim razie ze jestem na podobnym etapie jak ty 🙈 wtedy by się zgadzało semi tydzień temu nie było zarodka 🙈 bo ja miałam mieć owulację 10 maja ale na pewno nie było, raczej koło 14 maja lub później 🙈

reklama
Do góry