LiliankaKornelka
Moderator
moim zdaniem z rana jest ciemniejszyPowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moim zdaniem z rana jest ciemniejszyPowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
mi sie tez wydaje troche ciemniejszy ale test to tylko kawalek papieru takze nie martw sie i czekamy na betePowiem wam, że dzisiaj już trochę opadł mi entuzjazm. Spodziewałam się mocniejszego testu dzisiaj rano, a mam wrażenie, że jest taki sam jak wczoraj wieczorem
krew już upuszczona. Teraz długie czekanie na wynikmi sie tez wydaje troche ciemniejszy ale test to tylko kawalek papieru takze nie martw sie i czekamy na bete![]()
Ja w tym cyklu miałam pierwszy monitoring owulacji. Byłam też wcześniej u lekarza i zalecił mi witaminy które miały niby wspomóc zachodzenie. Nie wiem czy to magia tych witamin /suplementów. Bo jak tak to mogę rozgłosić wszystkim co to było może komuś pomoże.krew już upuszczona. Teraz długie czekanie na wynikzrobiłam też jeszcze raz proga. Bo wyszedł mi dość niski teraz, ale w poprzedniej ciąży też raczej miałam w tych niższych wartościach.
Miałyście usg w tym cyklu? U mnie standardowo wszystko w niskim wartościach, bo nawet endometrium w zeszły piątek po owu miałam 9
nie ja nie mialam, ale wlansie przed chwila zapisalam sie na wizyte ciazowa w poniedzialek bedzie rowno 5 tc takze za duzo nie zobacze ale Pani doktor kazala sie wstawickrew już upuszczona. Teraz długie czekanie na wynikzrobiłam też jeszcze raz proga. Bo wyszedł mi dość niski teraz, ale w poprzedniej ciąży też raczej miałam w tych niższych wartościach.
Miałyście usg w tym cyklu? U mnie standardowo wszystko w niskim wartościach, bo nawet endometrium w zeszły piątek po owu miałam 9![]()
u mnie w pierwszej ciąży pęcherzyk ciążowy pojawił się jakoś 5t5d, a serduszko w 6t. Akurat wtedy trafiłam do szpitala, bo miałam plamienia, beta była już wysoka, a na wizycie u ginekologa nie było nic widać. Przyjęli mnie na oddział i na USG był już widoczny pęcherzyk. Kilka dni później serduszko i wypisali mnie do domu.nie ja nie mialam, ale wlansie przed chwila zapisalam sie na wizyte ciazowa w poniedzialek bedzie rowno 5 tc takze za duzo nie zobacze ale Pani doktor kazala sie wstawic![]()
ja robiłam test w czwartek (22 maja) i był bielutki. W piątek miałam wizytę u gina i stwierdził że skoro mam od lutego plamienia przed okresem to mam niewydolność 2 fazy cyklu i od kolejnego cyklu mam brać dupka przez 10 dni. Na usg nie widział żeby cokolwiek wskazywało na ciążę, polecił nawet że jak po 2 miesiącach brania tego dupka nie zajdę to żeby pomyśleć o wizycie w klinice niepłodności. A w niedzielę test był pozytywnykrew już upuszczona. Teraz długie czekanie na wynikzrobiłam też jeszcze raz proga. Bo wyszedł mi dość niski teraz, ale w poprzedniej ciąży też raczej miałam w tych niższych wartościach.
Miałyście usg w tym cyklu? U mnie standardowo wszystko w niskim wartościach, bo nawet endometrium w zeszły piątek po owu miałam 9![]()
biorę z HealthyLabs Care tak jak w poprzedniej ciazy z polecenia mojej dietetyczki klinicznejA jakie bierzecie lub planujecie zakupić witaminy ciążowe? Poprzednia ciążę brałam iść polecana Puerie 1 i potem 2 i teraz też się nad nią zastanawiam.
A możesz wysłać foto jak duże są tabletki?biorę z HealthyLabs Care tak jak w poprzedniej ciazy z polecenia mojej dietetyczki klinicznej![]()