• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Wiesz co, to tak jak swojego czasu ludziom chorym na raka biznesmeni wciskali, że są cudowne metody wyleczenia nowotworu np. za pomocą wlewów dożylnych z witaminy C.
Oczywiście, chorzy umierali bo rezygnowali z terapii sugerowanej przez lekarzy typu chemioterapia, radioterapia na rzecz w sumie nawet nie znachorstwa tylko dziwnych chwytów marketingowych właśnie "specjalistów". 😵‍💫
Tak wiem, ostatnia głośna sprawa dot. pana Oskara D. mało ludziom jeszcze ukazała o co w tym wszystkim chodzi…

dziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze 😅
Falowo 😛 raz lepiej; raz gorzej. W sobotę pół dnia wymioty. W piątek wybieram się po apteki po B6, bo żyć nie idzie normalnie. Wczoraj ugotowany obiad i nie moglam zjeść. Jedyne co mi w miare wchodzi to chleb z almette i sucharki, ale przecież na tym Daleko nie zajdę. Reszta to jest próba, albo się przyjmie i super, albo będzie bardziej mdlić

dziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze 😅
U mnie zależy, jeden dzień jest tragiczny z nudnościami prawie na wymioty mnie bierze, a na drugi tylko co jakiś czas. W sumie zawsze słyszałam, że są poranne mdłości w ciąży a ja je mam o każdej porze dnia, a nie raz i w nocy 😅

Cześć Dziewczyny.
Przycupnę do Was, jestem spóźnialska z naszych czerwcówek. 😅 W sumie to prawie że dopiero się dowiedziałam o ciąży. Obecnie z OM mi wychodzi 3+5 więc jeszcze jest bardzo młodziutka, w niedzielę miałam betę 22.7, wczoraj 77.9. Na wizytę muszę się jeszcze zapisać, ale chyba jeszcze trochę czasu minie zanim zobaczę tego swojego kropka. 😁
Termin mi wypada trochę głupio bo na 27 luty więc tak w sumie na samej granicy z marcem. 😄
no i jest! juz myslalam ze uciekniesz na te marcowki🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry