reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Wiesz co, to tak jak swojego czasu ludziom chorym na raka biznesmeni wciskali, że są cudowne metody wyleczenia nowotworu np. za pomocą wlewów dożylnych z witaminy C.
Oczywiście, chorzy umierali bo rezygnowali z terapii sugerowanej przez lekarzy typu chemioterapia, radioterapia na rzecz w sumie nawet nie znachorstwa tylko dziwnych chwytów marketingowych właśnie "specjalistów". 😵‍💫
Tak wiem, ostatnia głośna sprawa dot. pana Oskara D. mało ludziom jeszcze ukazała o co w tym wszystkim chodzi…

dziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze 😅

dziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze 😅
Falowo 😛 raz lepiej; raz gorzej. W sobotę pół dnia wymioty. W piątek wybieram się po apteki po B6, bo żyć nie idzie normalnie. Wczoraj ugotowany obiad i nie moglam zjeść. Jedyne co mi w miare wchodzi to chleb z almette i sucharki, ale przecież na tym Daleko nie zajdę. Reszta to jest próba, albo się przyjmie i super, albo będzie bardziej mdlić

Mocniej mi nie dobrze 😅
U mnie zależy, jeden dzień jest tragiczny z nudnościami prawie na wymioty mnie bierze, a na drugi tylko co jakiś czas. W sumie zawsze słyszałam, że są poranne mdłości w ciąży a ja je mam o każdej porze dnia, a nie raz i w nocy 😅

Cześć Dziewczyny.
Przycupnę do Was, jestem spóźnialska z naszych czerwcówek. 😅 W sumie to prawie że dopiero się dowiedziałam o ciąży. Obecnie z OM mi wychodzi 3+5 więc jeszcze jest bardzo młodziutka, w niedzielę miałam betę 22.7, wczoraj 77.9. Na wizytę muszę się jeszcze zapisać, ale chyba jeszcze trochę czasu minie zanim zobaczę tego swojego kropka. 😁
Termin mi wypada trochę głupio bo na 27 luty więc tak w sumie na samej granicy z marcem. 😄
no i jest! juz myslalam ze uciekniesz na te marcowki🙈

reklama
Do góry