LiliankaKornelka
Moderator
no bardzo małomało nas na tych lutowych![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no bardzo małomało nas na tych lutowych![]()
no i jest! juz myslalam ze uciekniesz na te marcowki![]()
U mnie aktualnie jest katastrofa, a w sumie od początku coś tam było, ale takie epizodyczne, lekkie, myślałam, że tak zostanie, ale od kilku dni powtórka z pierwszej ciąży, od rana do wieczora mi niedobrze, a ja nie wymiotująca, więc się męczędziewczyny, zaczynały Wam się mdłości i się nasilały? Czy jeblo i odrazu źle… bo chyba z dnia na dzień coraz dłużej i
Mocniej mi nie dobrze![]()
no bardzo małomoże dziewczyny czekają jeszcze na pierwsze wizyty i pojawiaj się jak będą mieć potwierdzone serduszka
![]()
podczytuje Was czasamiU nas z czerwcówek już chyba żadna z dziewczyn terminu na luty nie będzie mieć, chyba że wczesne marcówki jeszcze dojdą.![]()
podczytuje Was czasamiwidziałam tego duszka z którego ładnie beta rośnie
![]()
Bo lutowe nadal są na dole, napiszcie do Ani aby Wam wątek przypięła do góry....mało nas na tych lutowych![]()
mnie tez poranne mdlosci mecza po poludniu i wieczorami i tez z synkiem mialam. 2 tygodnie lekkich i pozniej koniec, ciekawe jak bedzie terazTak myślę że poranne mdłości, czy nudności w ciąży to wymyślił chyba mężczyzna
U mnie też zaczyna się koło południa i dziś już myslalam ze zaliczę przytulanie z muszlą…. Ale przetrwałam…..z synem 2 tyg lekkich mdłości i koniec ciążowych objawów
![]()