w tym samym i najlepiej o tej samej godzinieWitamy. To jutro będzie długi dzień dla nas
Ja też czekalam do 19. Telefon ci chwila sprawdzałam.
A myślicie że można w innym laboratorium zrobić? Czy lepiej w tym samym?
reklama
nicola27
Fanka BB :)
O nie ! Jak muszę to mogę w tym samym . Ale planuję godzinę późniejw tym samym i najlepiej o tej samej godzinie![]()
Ostatnio jechałam przed pracą więc o 7 tam byłam
mysle ze bedzie okO nie ! Jak muszę to mogę w tym samym . Ale planuję godzinę później
Ostatnio jechałam przed pracą więc o 7 tam byłam

LiliankaKornelka
Moderator
Pisałam, że poza zmęczeniem i lekkim bólem podbrzusza to nie mam objawów… ale mój facet chyba może mieć inne zdanie bo chyba mocna mi na wahania nastroju poszło 

ja narazie bez wiekszych objawow, bol podbrzusza i pelniejsze piersiPisałam, że poza zmęczeniem i lekkim bólem podbrzusza to nie mam objawów… ale mój facet chyba może mieć inne zdanie bo chyba mocna mi na wahania nastroju poszło![]()

LiliankaKornelka
Moderator
ja też już poZ tymi nastrojami to według mnie jest tak że faceci sami doszukują. Mój tez juz powiedział... Zaczyna się z humorami... A ja przyczepiłam się o to co zawsze![]()
Ja już po oddaniu krwi.

ja tez po pobraniu, trzymam kciuki za wasze betyZ tymi nastrojami to według mnie jest tak że faceci sami doszukują. Mój tez juz powiedział... Zaczyna się z humorami... A ja przyczepiłam się o to co zawsze
Ja już po oddaniu krwi.

reklama
ja bym pewnie skonsultowała, chociazby do zmiejszenia stresuU mnie znowu stres ... Brzuch pobolewa i zobaczyłam zabarwiony śluz.
Więc leżę z nadzieją że będzie Dobrze.
Zastanawiam się czy jutro iść do lekarza.