reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
o kurczęno mamy takie terminu ze nigdy nie wiadomo, ja jestem po cc ale teraz chcialabym sn zobaczymy co wyjdzie , ostatni porod 3 miesiace wczesniej niz termin porodu takze mam teraz nadzieje ze bedzie do konca![]()

Bierzecie już jakieś witaminy?
3 lata temu, druga ciaza poronienie samoistne teraz w marcu, tak ja biore witaminyo kurczęa dawno to było? Ja pierwszą ciążę poroniłam (poronienie zatrzymane), druga była książkowa, zero problemów i mam nadzieję że teraz też tak będzie
tylko oby tym razem mdłości mnie ominęły
Bierzecie już jakieś witaminy?
LiliankaKornelka
trzymam kciuki za wizytę!Ja na razie kwas foliowy. Jeszcze dwa dni temu brałam coś na wspomaganie zajścia w ciążę i akurat gdy je brałam się udało. Ciekawe czy to przypadek. Ale już rozglądałam się za suplementami.
Dziś zapytam lekarza bo idę na wizytę.
Ja jestem zapisana do lekarza który prowadził moją poprzednia ciąże na 10 czerwca

LiliankaKornelka
co do supli to ja biorę zestaw z HealthyLabs Care na 1 trymestr. Też w poprzedniej go brałam bo moja dietetyczka wtedy mi polecała ze względu na kwas foliowy metylowany - który podobno teraz już też jest zaleceniem.Ja na razie kwas foliowy. Jeszcze dwa dni temu brałam coś na wspomaganie zajścia w ciążę i akurat gdy je brałam się udało. Ciekawe czy to przypadek. Ale już rozglądałam się za suplementami.
Dziś zapytam lekarza bo idę na wizytę.
LiliankaKornelka
Ja już nie
140 zł mnie policzyli za betę i progesteron w medicover 
za pierwszym razem miałam skierowanie, za drugim już lekarz nie widział potrzeby więc sama zapłaciłam i bum
czekam do wizyty 10 czerwca ale wierzę że będzie dobrze 

reklama
nicola27
A ja jestem po wizycie i czuję się hmm zdezorientowana i zła.
Lekarz do którego między innymi planowalam chodzić (ale jak tak będzie to moge uciec) nie był dziś za miły.
Wiem że jest to etap w którym nic się nie zobaczy i mnie bardzo jest możliwość zrobienia cokolwiek. Ale już usłyszałam że panikuję.
Wydaje mi się że jednak to normalne że mogę czuć się niekomfortowo że już na samym początku mam jakieś plamienia. Zwłaszcza że długo się staraliśmy, straciłam już nadzieję. Do tej pory w żadnej ciąży nie było takich sytuacji.
Na koniec gdy jeszcze usłyszał że mam bóle brzucha to dał mi dufaston dwa razy dziennie. Teoretycznie zasugerował że mogę zostać dwa tygodnie w domu. To sama nie wiem do końca Jak mam postąpić
Lekarz do którego między innymi planowalam chodzić (ale jak tak będzie to moge uciec) nie był dziś za miły.
Wiem że jest to etap w którym nic się nie zobaczy i mnie bardzo jest możliwość zrobienia cokolwiek. Ale już usłyszałam że panikuję.
Wydaje mi się że jednak to normalne że mogę czuć się niekomfortowo że już na samym początku mam jakieś plamienia. Zwłaszcza że długo się staraliśmy, straciłam już nadzieję. Do tej pory w żadnej ciąży nie było takich sytuacji.
Na koniec gdy jeszcze usłyszał że mam bóle brzucha to dał mi dufaston dwa razy dziennie. Teoretycznie zasugerował że mogę zostać dwa tygodnie w domu. To sama nie wiem do końca Jak mam postąpić