reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

niby wiem i wszystkie te objawy właśnie mam 😅 ale one sprawiają że czuję się jakby coś było źle 😬 kłuje mnie jajnik, czuję wgl chyba też bliznę po CC jak ciągnie …

Z córką zaczęłam właśnie koło 6 tygodnia i to już tak z impetem - mdłości, wymioty, zaparcia, wyczulony węch, wstręt do mięsa i jajek. Zasypiałam na biurku w pracy… pełen pakiet… mam nadzieję że jednak w tym będzie lepiej bo jakoś nie widzę tych pierwszych tygodni z drugim dzieckiem i takim samopoczuciem 🥵
Mnie też w ostatniej ciąży jak dopadło tylko chyba w 7 to ledwo żywa chodziłam. Nic nie jadłam . Mogłabym tylko spać

reklama
Pytanie który to był dzień po owu. Ja też porównałam z poprzednią ciąża i beta w 28 dniu była ponad 1200 a kolejna 2000 (nie pamiętam. A teraz takie 71 to nic z tym że zrobione znacznie wcześniej
25 grudnia miałam wtedy implantację bo miałam delikatne krwawienie.. może jakoś inaczej to badali xd

a ja w pierwszej ciazy tez nie miałam spektakularnej bety, w 30dc mialam beta 68🙈 a teraz w 30dc 242.40 takze teraz znacznie lepiej🙈
ja to z chatem gpt konsultowałam poprzednią właśnie betę i nawet on był zaskoczony 😂 stwierdził że implantacja musiała być wcześniej niż myślę albo na początku rozwijały się bliźniaki 🙈🙈

Musiałam jeszcze skoczyć po testy. Kreski już są ewidentnie widoczne i są coraz ciemniejsze 🤩

Załączniki

• IMG_9250.jpeg
    IMG_9250.jpeg
    91,6 KB · Wyświetleń: 51
Musiałam jeszcze skoczyć po testy. Kreski już są ewidentnie widoczne i są coraz ciemniejsze 🤩
no pięknie 😍

Ja zaczęłam się stresować 🙈 bo boję się że wynik jakiś średni wyjdzie bo teraz zrobiłam w salve a teraz w medicover… salve ma diagnostykę+ a medicover synevo… eh no mam nadzieję że o tej 16 będą te wyniki 😬😬

reklama
Hej.ja dałam ciała z badaniem bo zaspałam.
Nie wiem jak u was ale ja kiepsko śpię. Późno zasypiam i ledwo żyje pozniej. A dziś jakoś udało mi się dłużej pospać . Jak wstawiam to miałam mało czasu bo byłam umowiona. Zrobię w poniedziałek

Do góry