reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Beta HCG wykonuje sie z badania krwi jest to hormon ciążowy, którego oznaczenie pozwala na wczesne potwierdzenie ciąży no i po 48 godzinach robi sie przyrost czy w normie czy ciaza sie rozwija dobrze itd
Tak już wyczytałam i znalazłam laboratorium niedaleko , czynne do 13 to zbieram się 🤗 i dam znać wyniki , dziękuję

reklama
witamy ☺️ gratuluje ☺️ ja też jestem RH- a pattern RH+ ☺️ w poprzedniej ciąży dostałam zastrzyk w połowie ciąży i po porodzie, teraz też mi powiedziano że gdyby zaczęły się jakieś plamienia czy krwawienia to szybko do lekarza bo w naszej sytuacji być może będzie potrzeby odrazu zastrzyk z tej immoglobuliny (czy jakoś tak) 🙈
O dziękuję 🤗

Cześć. Przywitam się, zobaczymy na jak długo bo jestem po kilku poronieniach i CP więc różnie może być 🙂 W lutym tego roku urodziłam córkę (miałam być marcówką ale mała postanowiła przyjść na świat wcześniej), a nieplanowanie wyszło jak wyszło i być może w lutym przyszłego roku ponownie zostanę mamą. U mnie beta dopiero startuje, ale progesteron ładny więc jestem dobrej myśli. Jutro robię przyrost, w czwartek mam lekarza żeby obstawił mnie lekami i zaczynamy ten cyrk od nowa 😅
Ja nie mogę !
Gratuluję i mocno mocno trzymam kciuki ♥️🤞

reklama
Do góry