reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Nie mów tak nawet bo ja już trójkę mam w domu... 🙈
Niestety bardzo wysoki przyrost może też oznaczać zaśniad groniasty (aczkolwiek nie wiem jakich to wartosci przyrost musiałby być), ale mam nadzieję że to nie to. Jutro lekarz i zobaczymy co dalej
tak wiem, naczytałam się o tym w poprzedniej ciąży kiedy moja pierwsza beta wynosiła 1700 a druga 2800 🙈 ogólnie to jestem pewna ze 25 grudnia maialam implantację bo miałam takie krwawienie a beta z 30 grudnia, wiec była dość bardzo wysoka 🙈🙈🙈

tak wiem, naczytałam się o tym w poprzedniej ciąży kiedy moja pierwsza beta wynosiła 1700 a druga 2800 🙈 ogólnie to jestem pewna ze 25 grudnia maialam implantację bo miałam takie krwawienie a beta z 30 grudnia, wiec była dość bardzo wysoka 🙈🙈🙈
Eeee poczytałam sobie i te 300% to nie jest jakoś dużo 😅 Trochę ochłonęłam 😂

reklama
Nie wiem czy sobie wkręcam czy zaczynają mi się poranne mdłości 🫩 jakoś tak niekomfortowo czuję się na żołądku, brak ochoty na jakieś śniadanko i tylko chałka z masłem..
wczoraj wieczorem przeżywałam że nie czuję żadnego connection z fasolką i ze może jej tam wcale nie ma, a jest tylko puste jajo 🙈 i może głowa mi płata figle i specjalnie odczuwam jakiś objaw żeby się uspokoić 🥵

Do góry