LiliankaKornelka
Moderator
ja w 6+1 jakośja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w 6+1 jakośja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymy![]()
no właśnie nie. Szpital ma swoje Labolatorium i oni tylko dają wyniki papierowe. Punkt pobrań jest otwarty 7:30-9:30 i w tych godzinach można odbierać wyniki. Badania zlecone przez lekarza z poradni przyszpitalnej trafią do lekarza i będę mogła je odebrać w rejestracji lub u lekarza. Nie wcześniej jak za 3 dnie tam co ma być głupiowiesz, jeśli nie potrzebujesz wyniku na już to możesz poczekać
ale ja bym nie dała rady
![]()
Może też będzie tak że betę wczesniej ci dadzą? Bo to online bedzie?
moja lekarka na NFZ chyba idzie tak hurtem. Chce już mieć komplet jak będziemy zakładać kartę ciąży. Nie wiem jak często będę miała u niej wizyty, ale pewnie jak i tak zlecała mi betę i progesteron to już zleciła całą resztę badań.o a ja jeszcze nie miałam zleconych
pewnie takmoja lekarka na NFZ chyba idzie tak hurtem. Chce już mieć komplet jak będziemy zakładać kartę ciąży. Nie wiem jak często będę miała u niej wizyty, ale pewnie jak i tak zlecała mi betę i progesteron to już zleciła całą resztę badań.
U mnie od początku jest bardzo wyostrzony węch. Co nie jest jakimś super objawem bo mam kota w domu i czuję jego kuwetę non stop, nawet jak jest posprzątanePojawił się u mnie kolejny objaw ciąży.. drażnią mnie metalowe sztućce. Normalnie jem i czuję ten metaliczny smak w buzi… nie mogę dotknąć językiem łyżki czy widelca, bo aż mnie wzdryga![]()
a to węch też mam bardziej wyostrzony, ale nie ma tragedii. Na szczęście przez większość czasu mam zatkany nos przez katarU mnie od początku jest bardzo wyostrzony węch. Co nie jest jakimś super objawem bo mam kota w domu i czuję jego kuwetę non stop, nawet jak jest posprzątane![]()
Bo ja tak chaotycznie pisze w emocjach , dzisiaj zrobiłam , wieczorem będę miała już podgląd wyników . Lekarza mam póki co dopiero na 17 czerwca , takie terminyty dzisiaj robilas ta bete czy nie? bo sie juz pogubilam![]()