• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2026

ja juz tez mialam wczoraj taki zawias chz napewno wszystko ok bo zadnych objawow ale poszperałam i w poprzedniej ciazy pierwsze mdlosci mialam 6+3 takze zobaczymy🙈
ja w 6+1 jakoś 🙈 chociaż nie powiem, że chciałabym tym razem ominąć mdłości 🥵 miałam okropne bo przez cały dzień mnie trzymało, nie jadłam nic oprócz czekoladowych płatków z mlekiem. Nic innego nie wchodziło. Mięsa to wgl nie mogłam przełknąć, jajek to samo. Nie wiem jak bym funkcjonowała z córką, bo trzymały mnie jakoś do 17 tc 🫩 5 kg zleciałam 🫣

reklama
e tam co ma być głupio 🙈 wiesz, jeśli nie potrzebujesz wyniku na już to możesz poczekać ☺️ ale ja bym nie dała rady 😂
Może też będzie tak że betę wczesniej ci dadzą? Bo to online bedzie?
no właśnie nie. Szpital ma swoje Labolatorium i oni tylko dają wyniki papierowe. Punkt pobrań jest otwarty 7:30-9:30 i w tych godzinach można odbierać wyniki. Badania zlecone przez lekarza z poradni przyszpitalnej trafią do lekarza i będę mogła je odebrać w rejestracji lub u lekarza. Nie wcześniej jak za 3 dni 😅 no nic. Akurat porównam sobie jaka będzie różnica w becie z tego samego dnia w odstępie 30 min w dwóch różnych laboratoriach 😂😂.
Gdybym miała badanie bety w pakiecie to wogóle byłby luksus, ale to jest jedno z nielicznych badań, które mój pakiet nie obejmuje 🤷‍♀️

Pojawił się u mnie kolejny objaw ciąży.. drażnią mnie metalowe sztućce. Normalnie jem i czuję ten metaliczny smak w buzi… nie mogę dotknąć językiem łyżki czy widelca, bo aż mnie wzdryga 😅
U mnie od początku jest bardzo wyostrzony węch. Co nie jest jakimś super objawem bo mam kota w domu i czuję jego kuwetę non stop, nawet jak jest posprzątane 😅

reklama
Hej. Ja po wczorajszej wizycie też dostałam mnóstwo badań do wykonania.

Ogólnie pierwsza reakcja lekarki jak mnie zobaczyła to " niech Pani nie mówi że jest w ciąży " :P
Od razu gdy zobaczyła mnie na liście to wiedziała .

Ja ogólnie czuję się osłabiona . I czasem mnie zemdli . W pracy zawsze pierwsza kawa a po godzinie śniadanie. Ledwo dotrwałam do niego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry