ja codziennie o 21 padam na twarzDzień dobryjak tam wasz weekend?
u mnie kolejny dzień z mdłościami ale chyba są mocniejsze niż wczoraj
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja codziennie o 21 padam na twarzDzień dobryjak tam wasz weekend?
![]()
Dzień dobryjak tam wasz weekend?
![]()
Witaj!HejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
Poradzisz sobieJa jutro idę na betę. Jestem ogólnie przerażona i cały czas płacze.. mam jedno dziecko 3 lata i cały czas się boję że sobie nie poradzę.
Gratulacje i witamyHejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
Witamy.HejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
Ja też wieczorem.szybko padam.ja codziennie o 21 padam na twarzpo za tym nic, ale u nas brzydki weekend takze pod znakiem netflixa
![]()