reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja też 7+1. Kiedy masz termin porodu?

Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają🤦🏻‍♀️
Najgorsze jest też to zmęczenie i niemożność wypicia kawy.
i na mdłości w poprzedniej ciąży kiedy były one okropne pomagało mi jedzenie migdałów. A teraz jak są znośne to tylko niedoprowadzanie do uczucia głodu

Cześć Dziewczyny, jak tam Wasze nastroje po weekendzie? 🤗
Mój generalnie średnio. Bardzo się stresuję jutrzejszymi badaniami - idę jeszcze raz robić betę, proga, tsh itd. przed środową wizytą. No i samą wizytą również się stresuję. Dłuży mi się każda godzina czekania, ta niepewność mnie wykańcza. Dzisiaj obudziłam się kompletnie bez entuzjazmu, przestały boleć mnie piersi - niby wiem, że to o niczym nie przesądza, ale jak czytam Wasze posty, no to ja w porównaniu z Wami nie mam żadnych objawów. Zero mdłości, jem jak jadłam, czuję się całkiem okej - może jedynie trochę wcześniej zasypiam.
Wiem, że co by się nie działo, to nie mam na to wpływu, ale czuję się totalnie wykończona psychicznie tą sytuacją. 😞

Cześć Dziewczyny, jak tam Wasze nastroje po weekendzie? 🤗
Mój generalnie średnio. Bardzo się stresuję jutrzejszymi badaniami - idę jeszcze raz robić betę, proga, tsh itd. przed środową wizytą. No i samą wizytą również się stresuję. Dłuży mi się każda godzina czekania, ta niepewność mnie wykańcza. Dzisiaj obudziłam się kompletnie bez entuzjazmu, przestały boleć mnie piersi - niby wiem, że to o niczym nie przesądza, ale jak czytam Wasze posty, no to ja w porównaniu z Wami nie mam żadnych objawów. Zero mdłości, jem jak jadłam, czuję się całkiem okej - może jedynie trochę wcześniej zasypiam.
Wiem, że co by się nie działo, to nie mam na to wpływu, ale czuję się totalnie wykończona psychicznie tą sytuacją. 😞
nie martw sie na zapas, aczkolwiek mowi to ta ktora non stop swiruje 😆 ale tylko spokoj w naszym stanie jest dobry, ja tez nie mam jakis objawow mega czasem tkliwosc piersi i lekkie mdlosci od 4 dni moze ? takze na spokojnie kazda z nas jest inna mam kolezanki ktore od poczatku do 20’tc wymiotowały a mam takie ktore nie czuly ze sa w ciazy☺️

nie martw sie na zapas, aczkolwiek mowi to ta ktora non stop swiruje 😆 ale tylko spokoj w naszym stanie jest dobry, ja tez nie mam jakis objawow mega czasem tkliwosc piersi i lekkie mdlosci od 4 dni moze ? takze na spokojnie kazda z nas jest inna mam kolezanki ktore od poczatku do 20’tc wymiotowały a mam takie ktore nie czuly ze sa w ciazy☺️
A Ty już widziałaś swojego kropka z serduszkiem? 😊

reklama
Do góry