LiliankaKornelka
Fanka BB :)
takWizyta o 16?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takWizyta o 16?
No to kciuki!!tako 15 już ruszam bo mam pół miasta do przejechania
![]()
A to mój mąż odwrotnie, uważa że ja totalnie przesadzam i mam paranoję.Zrezygnowałam z tej wizyty, mam pakiet w luxmedzie i chciałabym tam dalej robić badania bez płacenia ale przemyślałam i pójdę dopiero po kolejnej prywatnej wizyciegeneralnie nie mam zaufania do ginekologów z luxmedu i ich sprzętu
Dziękujęfajnie nie być z tym wszystkim samej. Na razie nikomu nie mowimy, a mój narzeczony czasem panikuje bardziej niż ja
![]()
masz jutro prawda?A to mój mąż odwrotnie, uważa że ja totalnie przesadzam i mam paranoję.![]()
Ja wierzę, że będzie dobrze- fajnie, że już widziałaś serduszko - u mnie 5+6 zarodek jeszcze był za mały (1,5mm). Też się bardzo stresuję kolejną wizytą, żeby wszystko było okej.
![]()
Usłyszyszcudowne wieściobym też takie usłyszała bo siedzę już jak na szpilkach
![]()
Jutro, jak miło, że pamiętaszmasz jutro prawda?![]()
Dlaczego nie chcesz, spróbować tych leków na nudności? Ja przed wczoraj zażyłam pierwszy raz na noc i wczoraj było pięknie, tyle że strasznie senna jestem po nich. Wczoraj na noc spróbowałam zmniejszyć dawkę do jednej, bo myślałam że wypośrodkuję senność i nudności ale jednak wrócę do 2 tabsów.Ej wy wszystkie takie zachcianki macie? Ja jedyna która zamiast zachcianek ma mdłości na samą myśl o jedzeniu?
Lekarka kazała mi brać leki na nudności, bo powiedziała że nie może być tak że nie jem i nie pije. Ale że biorę już tone leków to staram się od wczoraj wciskać w siebie na siłę bez leków, zobaczymy jak pójdzie...