Kasienkaol
Fanka BB :)
ojoj…. Malusio….Sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam i czy dobrze wpisałam daty
Faktycznie malutko nas![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojoj…. Malusio….Sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam i czy dobrze wpisałam daty
Jeszcze ja. Termin na razie tylko z aplikacji. 07.02Sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam i czy dobrze wpisałam daty
Cxy mogę zapytać o powód zwolnienia ? Czy jakieś konkretne wskazania a może miejsce pracy?no właśnie lekarz na NFZ wystawia mi zwolnienia, podjadę i zobaczę, może chociaż pokona będzie
To ja tez tak samo ostatni dzień miesiączki i cykle 28-30 dni, a zaszłam uwaga 7.05, 10 dni cykluJa miałam OM 28.04 i też cykle 28/29 dni, więc zaszłam gdzieś 11-12. maj, a nie miałam prawie w ogóle śluzu płodnego
Dlatego tak często metoda kalendarza jest o kant dupy
u mnie miejsce pracy. Niestety mam pracę odciążającą zarówno fizycznie jak i psychicznie i nie ma opcji dostosowania warunków. O ile mogę aż tak nie dźwigać, tak psychicznie i tak bym miała ciągły stres..Cxy mogę zapytać o powód zwolnienia ? Czy jakieś konkretne wskazania a może miejsce pracy?
Ja też chcę od poniedziałku zwolnienie jeśli wszystko będzie ok
Ja mam za to teraz zagwozdkę, bo dopiero co zaczęłam nową pracę, zapowiadało się spoko i mimo mdłości i senności, chciałam trochę popracować, a tu się okazało, że poza ogromnym stresem, mogą być sytuacje, że trzeba przerzucić jakieś kartony. Dziś mi typ zlecił przerzucić kilka kartonów z dołu na górę innej palety, nie były jakoś mega ciężkie, ale na pewno cięższe niż 3 kg no i władować je na górę też wymaga większego nakładu pracy i się zdenerwowałam, bo nikt jeszcze o ciąży nie wie, więc nie mogę się na to powoływać, a też nie chce zaszkodzić sobie ani dziecku, szczególnie, że już wiem, że ta praca nie jest tego warta. Dziś powiedziałam, że nie dam rady i tym razem przeszło, ale myślę, czy nie lepiej już powiedzieć kierownikowi, żeby uniknąć takich stresujących sytuacji.u mnie miejsce pracy. Niestety mam pracę odciążającą zarówno fizycznie jak i psychicznie i nie ma opcji dostosowania warunków. O ile mogę aż tak nie dźwigać, tak psychicznie i tak bym miała ciągły stres..
Jeszcze ja ale termin mam tylko z apki 17.02.26. Następna wizyta 04.07, później 25.07Sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam i czy dobrze wpisałam daty
Rozumiem. A masz jakieś plany wakacyjne i ewentualnie jak je rozwiązać?u mnie miejsce pracy. Niestety mam pracę odciążającą zarówno fizycznie jak i psychicznie i nie ma opcji dostosowania warunków. O ile mogę aż tak nie dźwigać, tak psychicznie i tak bym miała ciągły stres..