Jej a mnie od tostów tak odrzuciło, że hej i nawet jak planowałam sobie wielokrotnie, że sobie zrobię takie jak lubię najbardziej, to sama myśl o tym tłuszczu powodowała mdłościU mnie tez zaczęły się lekkie mdłości. Tak na nie czekałam więc nie będę narzekaća jeść mogłabym na zmianę kabanosy i tosty. Odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy
![]()
reklama
No trzeba sprawdzać, bo z tego co wiem sporo lekarzy nie ma uprawnień, a udaje, że te badania przeprowadza. Oczywiście prywatnie, bo na NFZ pewnie byłby jakiś przypał.Ja gościa od tego usg z mojej placówki też dzisiaj sprawdziłam, jak @annn1 napisała właśnie i akurat mój jest.
Ale fajnie, że można to zweryfikować.
LiliankaKornelka
Moderator
ja odkryłamU mnie tez zaczęły się lekkie mdłości. Tak na nie czekałam więc nie będę narzekaća jeść mogłabym na zmianę kabanosy i tosty. Odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy
![]()
Nektarynki i boze jaki to cudowny owoc
Teraz robię naleśniki z serem to sobie odkładam na drugą kupke i zjem z takim mega kwaśnym dżemem domowej roboty z porzeczek
annn1
Fanka BB :)
Tak jest wielu gin którzy robią niby prenatalne. W sumie nie wiem dlaczego nie jest to jakoś konkretnie uregulowane.Ja sobie sprawdziłam na liście lekarzy z tym certyfikatem nazwiska, a potem wybrałam konkretnego lekarza i się umówiłam, a wszystko przez tego pierwszego, u którego potwierdzałam ciążę. Ktoś w opiniach nawet pisał, że wykonuje normalne USG jako prenatalne i to bez uprawnień i faktycznie na liście go nie ma, a badania przeprowadza tylko dla zysku, nawet w cenniku ma badania prenatalne, dla mnie jawne oszustwo i naciąganie.
LiliankaKornelka
Moderator
A i do picia obowiązkowo woda z dużą ilością cytryny 
nieznośne_poplątanie
Moderator
Mnie i tak najbardziej dziwi ta herbata w taką pogodę.U mnie dziś wieczór ma potencjał, wciągnęłam do herbaty dwa pojedyncze Kinder Bueno, pasztecik z kapustą i grzybami i rogalik z marmoladą i cukrem.![]()
loumarie
Mnie i tak najbardziej dziwi ta herbata w taką pogodę.![]()
To chyba Cię zdziwię, mówiąc, że siedzę w bluzce na długi rękaw, długich spodniach, skarpetach i pod kocem.
nieznośne_poplątanie
Moderator
Pierwsze pytanie, jakie się nasuwa - z tarczycą wszystko w porządku?To chyba Cię zdziwię, mówiąc, że siedzę w bluzce na długi rękaw, długich spodniach, skarpetach i pod kocem.![]()
loumarie
Pierwsze pytanie, jakie się nasuwa - z tarczycą wszystko w porządku?![]()
Tak. U mnie teraz pokazuje 22 stopnie to wcale nie tak luksusowo.
reklama
nieznośne_poplątanie
Moderator
Dla mnie już za ciepło, ale ja akurat z tych, dla których lato mogłoby nie istnieć. U mnie ostatnio wpadła gorąca czekolada Milky Way, zerknęłam na las za oknem i pomyślałam, że jeszcze trochę i będzie piękna jesień, herbata, kocyk.Tak. U mnie teraz pokazuje 22 stopnie to wcale nie tak luksusowo.![]()