reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama

Jako dziecko mnie to nie złościło bardzo, ale złości teraz. Wiesz, teraz moi rodzice mają prawie 70 lat, ja prawie 30 i niekoniecznie mogę na nich polegać momentami bo u nich już zdrowie nie jest te.
Ogólnie, urodziłam się relatywnie zdrowa mimo ciąży w takim wieku, matula wróciła relatywnie do formy. Plus minus, było ok.

Jako dziecko mnie to nie złościło bardzo, ale złości teraz. Wiesz, teraz moi rodzice mają prawie 70 lat, ja prawie 30 i niekoniecznie mogę na nich polegać momentami bo u nich już zdrowie nie jest te.
Ogólnie, urodziłam się relatywnie zdrowa mimo ciąży w takim wieku, matula wróciła relatywnie do formy. Plus minus, było ok.

A mówię, że zdrowie relatywne bo były problemy ale to nie wynikało z wieku matki, ale już wogóle wiesz, rzeczy trzecich.

reklama
Do góry