nagi🥀
Zaangażowana w BB
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?Ja mam 38 lat, zaczęłam 10 tydzień ciąży. Bóle w podbrzuszu się u mnie skończyły, ale dokuczają mi mdłości i ogromna senność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?Ja mam 38 lat, zaczęłam 10 tydzień ciąży. Bóle w podbrzuszu się u mnie skończyły, ale dokuczają mi mdłości i ogromna senność
Ja 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?
Dlaczego?Mnie matka urodziła mając 38 lat.![]()
Ja mam jej to trochę za złe, ale "poradziła" sobie.
Dlaczego?
Ja mam 35.Jest tu przyszła mamusia bliższa 40 ?W których tygodniach jesteście? Jak samopoczucia ? Macie bóle ciągle w podbrzuszu ? Ja jakoś mam mały apetyt. Zapachy np kiełasy odrzucają... I te bóle piersi i wieczna senność ....
W kwietniu skończył 6.Oo a z siostry się nie cieszył? Może akurataczkolwiek nastolatkowie…..
![]()
![]()
oooo a ile syn ma lat??? Ale cudowniefantastyczna reakcja i zachowanie, takie dojrzałe
![]()
Jako dziecko mnie to nie złościło bardzo, ale złości teraz. Wiesz, teraz moi rodzice mają prawie 70 lat, ja prawie 30 i niekoniecznie mogę na nich polegać momentami bo u nich już zdrowie nie jest te.
Ogólnie, urodziłam się relatywnie zdrowa mimo ciąży w takim wieku, matula wróciła relatywnie do formy. Plus minus, było ok.
Nie badałam.Dziewczyny po ivf, badalyscie zarodki?
NieJa 38 będę miała we wtorek. Nie czujesz się za stara ?