ziutkaKA
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja termin 14.02.2026I ja tez poproszewizyte mam 17.07
![]()
Ja juz po wizycieponad 4 cm kropka
i uslyszałam serduszko 166 uderzen na minute
![]()
11+0który tydzień ?
cudownieJa juz po wizycieponad 4 cm kropka
i uslyszałam serduszko 166 uderzen na minute
![]()
ja zobacze za tydzien na prenatalnych ale nastepna 11 sierpnia takze sobie poczekamcudownieaż nie mogę się doczekać jak zobaczę mojeg kropka. Ehh a to dopiero za prawie 3 tygodnie
![]()
u mnie na prenetalych w 13+cos juz lekarz powiedzial ze dziewczynka i sie sprawdziłoja zobacze za tydzien na prenatalnych ale nastepna 11 sierpnia takze sobie poczekamale z nadzieja ze w tym 15 tygodniu to juz bedzie moze widac plec
![]()
no ja też mam pierwsze prenatalne 01.08ja zobacze za tydzien na prenatalnych ale nastepna 11 sierpnia takze sobie poczekamale z nadzieja ze w tym 15 tygodniu to juz bedzie moze widac plec
![]()