Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też powoli rozważam zakup, ale jak sobie przypominam ile to miejsca zajmowało na łóżku to się zastanawiam jak się zmieścimyCzy śpicie już z poduszką ciążową ? Zaczyna mi być niewygodnie i myślę żeby się rozejrzeć i kupić jakąś. Polecacie jakieś ?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Byłam przekonana, że to syn. Śnił mi się po nocach mały blondynek i się sprawdziło.Mam przeczucie że u mnie też tak będzieże w 17 tygodniu może być za szybko i dopiero na drugich prenatalnych albo na kolejnej wizycie około 20 tygodnia dopiero będzie coś wiadomo
zżera mnie ciekawość i codziennie się budzę z myślą przecież to dziewczynka
aż natrętne te myśli są i sobie mówię spokojnie obojętnie jaka płeć a nie mogę się pozbyć tych myśli
mi w pierwszej ciąży też wszystko mówiło, że będzie syn no i jest. A teraz czuję jakąś pewność w tym, że będzie córka. Nie wiem jak to opisać, ale dosłownie wszystko krzyczy - córka i nawet jakby ktoś się mnie zapytał to bez zastanowienia pewnie bym tak odpowiedziała.Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Byłam przekonana, że to syn. Śnił mi się po nocach mały blondynek i się sprawdziło.Teraz znów nie mam totalnie żadnego przeczucia. Bardzo chciałabym drugiego syna, ale będzie co będzie.
![]()
Mi się bardzo sprawdziła ta w kształcie C. Uwielbiałam ją i nawet spędziła ze mną 7 tygodni w szpitalu. Zdecydowanie dużo lepszy komfort snu, u mnie mega odciążała kręgosłup. Teraz szykuję się do zakupu, a póki co śpię na brzuchu z poduszką pod udem, żeby nie zgniatać malucha.Czy śpicie już z poduszką ciążową ? Zaczyna mi być niewygodnie i myślę żeby się rozejrzeć i kupić jakąś. Polecacie jakieś ?
pewnie u mnie tez tak bedzie ze we wrzesniu dopiero poznam tego gagatkaMam przeczucie że u mnie też tak będzieże w 17 tygodniu może być za szybko i dopiero na drugich prenatalnych albo na kolejnej wizycie około 20 tygodnia dopiero będzie coś wiadomo
zżera mnie ciekawość i codziennie się budzę z myślą przecież to dziewczynka
aż natrętne te myśli są i sobie mówię spokojnie obojętnie jaka płeć a nie mogę się pozbyć tych myśli
ja też jeszcze śpię na brzuchu. Co prawda nie ma opcji spania totalnie na brzuchu już, ale tak jak Ty z poduszką pod udem jeszcze daje radę.Mi się bardzo sprawdziła ta w kształcie C. Uwielbiałam ją i nawet spędziła ze mną 7 tygodni w szpitalu. Zdecydowanie dużo lepszy komfort snu, u mnie mega odciążała kręgosłup. Teraz szykuję się do zakupu, a póki co śpię na brzuchu z poduszką pod udem, żeby nie zgniatać malucha.![]()