reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Co w ogole ma wpływ na wyniki?U mnie niewiele gorzej, ten sam wiek, myślę że to kwestia wagi u mnie. Mam lekką nadwagę i to na pewno pogarsza te wyniki.
LiliankaKornelka
Moderator
o 14LiliankaKornelka o której wizyta?
Bo ja się doczekać nie mogę czy będzie u Ciebie już widoczna płeć![]()

LiliankaKornelka
Moderator
zazdroszczę weselaJa dzisiaj byłam oddać krew na pappe i wynik bedzie u lekarza za tydzien w sobotę. Liczę ze wszystko bedzie dobrze. Na 15tą wesele i mam nadzieję ze pójdę cala w skowronkach![]()

Klaudia_
Ja się zastanawiałam nad wózkiem gondolą, bo przy pierwszym dziecku pożyczyłam od kuzynki, a spacerówkę kupowaliśmy nową. I się miło zaskoczyłam, że da się dokupić samą gondolę. Mam spacerówkę valco snap 4, jestem z niej zadowolona.Już od kilku dni zastanawiam się nad wózkiem.Wasze myśli i przeglądarki internetowe też już dotarły do tego etapu?
![]()
LiliankaKornelka
Moderator
Laski będzie chłopak 

Aewea
jak chcesz możemy się zamienić. Ja mam za dwa tygodnie, ale nie lubię takich imprezzazdroszczę weselapobawiłabym się
![]()

Ja mam tu napisane tak: "Ryzyko wyjściowe jest wyliczone na podstawie wieku matko (35 lat). Nowe ryzyko jest ryzykiem w dniu badania wyliczonym na podstawie ryzyka wyjściowego, czynników ultrasonograficznych (szerokość przezierności markowej, czynność serca płodu) i badań biochemicznych z surowicy (PAPP-A, wolnego beta HCG)."Co w ogole ma wpływ na wyniki?
Czyli jako ryzykowne podstawowe ja i annn mamy na pewno identyczne bo jesteśmy w tym samym wieku, a później na podstawie wyników u annn trochę lepiej, u mnie trochę gorzej ale wciąż ok. Zanim zrobiłam pappę czytałam, że te wyniki wychodzą tragiczne właśnie ze względu na wiek chociażby, i podstawowe rzeczywiście, ale przy zdrowym organiźmie one nawet nie są pośrednie.
reklama
Super gratulacjeLaski będzie chłopak![]()