U mnie też nie wiadomo żadnych podejrzeńTylko u mnie jeszcze nie było mowy o płci?Moja prowadząca czasem mówi fasolka a czasem on, ale mówiła, że jeszcze nie widać a ta z prenatalnych bardzo się pilnowała żeby mówić "dziecko" więc podejrzeń na razie zero albo wyjątkowo nie chcą się dzielić
![]()
reklama
nieznośne_poplątanie
Moderator
Hej. My od wczoraj jesteśmy na wątku prywatnym. Pewnie jeszcze kilka osób w najbliższym czasie tu dołączy, więc wtedy będziemy wysyłać listę z prośbą o dołączenie do wątku.Hej dziewczyny. Jak tam samopoczucie przy sobocie?![]()
Co do pytania, to u mnie akurat dzień bez najmniejszych pokładów energii. Najchętniej siedziałabym nic nie robiąc. A Ty jak się czujesz?
Ja się czuję od samego początku ciąży bardzo dobrze. Zero mdłości,wymiotów... I gdyby nie dwie kreski to nie wiedziałabym,że noszę cienko pod sercem. Najlepsze jest to,że miałam w maju komunie syna i cieszyłam się ,że ten etap mam już za sobą,a tu ciach... W czerwcu musiałam sobie wszystko na nowo poukładać i w 7 tyg ciąży poszłam już na zwolnienie lekarskie. Także mam teraz dużo czasu dla siebie. Mój syn jest na tyle duży,że sam mi jeszcze chce we wszystkim pomagać. Więcej może napiszę o sobie już na innym wątku. Jak mnie zaprosicieHej. My od wczoraj jesteśmy na wątku prywatnym. Pewnie jeszcze kilka osób w najbliższym czasie tu dołączy, więc wtedy będziemy wysyłać listę z prośbą o dołączenie do wątku.
Co do pytania, to u mnie akurat dzień bez najmniejszych pokładów energii. Najchętniej siedziałabym nic nie robiąc. A Ty jak się czujesz?

LiliankaKornelka
Moderator
az pozazdrościć tego braku objawówJa się czuję od samego początku ciąży bardzo dobrze. Zero mdłości,wymiotów... I gdyby nie dwie kreski to nie wiedziałabym,że noszę cienko pod sercem. Najlepsze jest to,że miałam w maju komunie syna i cieszyłam się ,że ten etap mam już za sobą,a tu ciach... W czerwcu musiałam sobie wszystko na nowo poukładać i w 7 tyg ciąży poszłam już na zwolnienie lekarskie. Także mam teraz dużo czasu dla siebie. Mój syn jest na tyle duży,że sam mi jeszcze chce we wszystkim pomagać. Więcej może napiszę o sobie już na innym wątku. Jak mnie zaprosicieTymczasem życzę miłego dnia
![]()

Był etap,że nie miałam patrzenia na mięso. Tym bardziej na drób... Jak miałam zrobić podudzia z kurczaka to aż mnie trzęsło w środku, ale nie miałam wyboru tym bardziej jak syn miał na nie ochotę. Teraz już mi przeszło.az pozazdrościć tego braku objawówmnie dalej mdłości trzymają, wstręt do mięsa i wgl
![]()
I Współczuję każdej z osobna dolegliwości ciążowych. Trzymam mocno kciuki żeby szybciutko minęły

U mnie dzisiaj gorzejHej dziewczyny. Jak tam samopoczucie przy sobocie?![]()

Ja odkąd raz nie wzięłam xonvea, bo mi się skończyła i uznałam, że może już mdłości nie będzie, boję się ją odstawić, szczególnie, że mimo tego leku mdłości i tak wciąż mam, ale częstotliwość i nasilenie do przeżycia zwykle. Wtedy to była sobota i całe szczęście, że dzień wcześniej zamówiłam już ten lek w razie w, a lekarz wystawił receptę przez znany lekarzU mnie dzisiaj gorzejostatnio było już nieźle a dzisiaj dosłownie czuję się tak jakbym miała kaca
mówią że jest coś takiego jak ,,kac ciążowy”. Boli mnie głowa, mam mdłości
na szczęście o wiele mniejsze niż kilka tygodni temu. Próbuje odstawić xonvea i może dlatego

LiliankaKornelka
Moderator
tak, kilka dziewczyn tutaj zmaga się z tematem cukrzycy, ale niestety nie pamiętam które. Z pewnością się zgłosząZapomniałam zapytać....
U której z was dziewczyny zdiagnozowano cukrzycę ciążową? I jakie miałyście wyniki? Pytam,bo ostatnio diabetolog kazał mi sikać na patyczki KETO... I wy też to musicie robić?

reklama
Ja spróbuję zapytać swoją na kolejnej wizycie, mam 14-ego więc może akurat już coś powieU mnie też nie wiadomo żadnych podejrzeń