reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Super, gratuluję, oby tym razem się udało!! ❤️
Dziękuję bardzo , to bardzo wczesna ciąża ale mam nadzieję. Muszę pochwalić też oddział ginekologiczny w szpitalu w Pszczynie, aż chce się tu być , wszyscy uśmiechnięci , mili, kompetentni, cierpliwi i z empatią , dostałam śniadanko bo dojechałam później i przenoszą mnie na jedynkę. Chcieli mnie dzisiaj wypisać ale postanowiłam zostać te trzy dni aby porobili wszystko na miejscu.

reklama
Moje gratulacje 😍 Teraz się Kochana oszczędzaj. A lekarka dobrze zrobiła,że Cię wysłała do szpitala. Teraz przynajmniej wiesz pierwsze nerwy opadły i możesz się cieszyć z małego szczęścia które w sobie nosisz 😍 Powodzenia

Trafiłam wczoraj do bardzo nie kontaktowej starszej lekarki , tłumacze jej ze delikatnie planie , że miałam macicę kontrolowaną i była w pełni oczyszczona, zamiast dać mi leki wysłała mnie do szpitala , to akurat dobrze ... Ale z rozpoznaniem poronienia lub zaśniadu 😅 , dzisiaj rano przyjęto mnie na oddział , rozpoznanie wczesna ciąża 🤗 będą mi teraz oznaczało grupę krwii , robili betę u siebie i dostałam Duphaston

A USG wykonali?

Trafiłam wczoraj do bardzo nie kontaktowej starszej lekarki , tłumacze jej ze delikatnie planie , że miałam macicę kontrolowaną i była w pełni oczyszczona, zamiast dać mi leki wysłała mnie do szpitala , to akurat dobrze ... Ale z rozpoznaniem poronienia lub zaśniadu 😅 , dzisiaj rano przyjęto mnie na oddział , rozpoznanie wczesna ciąża 🤗 będą mi teraz oznaczało grupę krwii , robili betę u siebie i dostałam Duphaston

Gratulacje 😊

Życzę spokojnej ciąży :)
Dbaj o siebie i maluszka :)

Hej miałam być marcowa ale na badaniu usg okazało się że wyjdzie na luty. Proszę o wpisanie na 28.02 a prenatalne na 22. 08🥰

Hej. Na ten moment wstrzymałyśmy dopisywanie do wątku prywatnego. Każdy kto dołączy może swobodnie rozmawiać tutaj. ☺️ @Olcia2052 tak z ciekawości dlaczego nie zostałaś na wątku marcowym? Widzę, że jesteś założycielką marcowych mam. U nas też dziewczynom poprzesuwaly się terminy na koniec stycznia, ale normalnie zostały z nami, bo to przecież zaledwie kilka dni różnicy.

reklama
Hej. Na ten moment wstrzymałyśmy dopisywanie do wątku prywatnego. Każdy kto dołączy może swobodnie rozmawiać tutaj. ☺️ @Olcia2052 tak z ciekawości dlaczego nie zostałaś na wątku marcowym? Widzę, że jesteś założycielką marcowych mam. U nas też dziewczynom poprzesuwaly się terminy na koniec stycznia, ale normalnie zostały z nami, bo to przecież zaledwie kilka dni różnicy.
Hej, rozumiem. Szkoda . Z tego względu że mam synka 4 lata też lutowy i też byłam na tym forum lutowym i sentyment jest .

Do góry