reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Ja jakoś nie mogę wejść na prywatne 🤔 i mnie 14+3 i mam już od 2 tygodni takie stukanie ale to 3 ciąża może dlatego wszystko szybko bo bunio też rośnie i ciężko już maskować
a w powiadomieniach nie masz czegoś z prywatnego wątku? Żeby wejść? Czy w wiadomości od ani linku?

reklama
Ja jakoś nie mogę wejść na prywatne 🤔 i mnie 14+3 i mam już od 2 tygodni takie stukanie ale to 3 ciąża może dlatego wszystko szybko bo bunio też rośnie i ciężko już maskować
Powinnaś mieć powiadomienie, bo wczoraj wywoływałam każdą z dziewczyn w poście. A jeśli nie możesz go znaleźć to po prostu wchodzisz na fora ciążowe > przyszłe mamy > wybierasz luty 2026 i tam jest widoczny dostęp do wątku prywatnego.

Więc tak , jestem po USG. Zobaczyliśmy wszystko... maluszka o pulsie 120, a długości 3mm , ciąża jest na tą chwilę żywa i wszystko jak na 5,6 tydz wygląda prawidłowo , ja jednak zostaje na obserwacji nadal , ponieważ plamienie występuje dalej , dzisiaj dostałam leki na krwawienie i dalej przyjmuje Duphaston 🤗

Więc tak , jestem po USG. Zobaczyliśmy wszystko... maluszka o pulsie 120, a długości 3mm , ciąża jest na tą chwilę żywa i wszystko jak na 5,6 tydz wygląda prawidłowo , ja jednak zostaje na obserwacji nadal , ponieważ plamienie występuje dalej , dzisiaj dostałam leki na krwawienie i dalej przyjmuje Duphaston 🤗
Dwa dni temu wieczorem miałaś betę 7500 i malutki, pusty pęcherzyk a dzisiaj już zarodek z serduszkiem? 😳 Jak to możliwe?

Dwa dni temu wieczorem miałaś betę 7500 i malutki, pusty pęcherzyk a dzisiaj już zarodek z serduszkiem? 😳 Jak to możliwe?
Nie mam pojęcia 😅 no kurcze 19 robili mi USG był pęcherzyk , dzisiaj ordynator mi pokazał pęcherzyk ciałko żółte i akcje serca . Ja sama mam z głowy rollercoaster, beta rano była mierzona 7500 po 48 powyżej 11 czyli przyrost w normie ale no najniższy jaki chyba o 60 % a sprawdzili betę bo myśleli że może będzie spadać bo plamilam , dalej się nie potrafię nastawić pozytywnie. Bo może być różnie . No i dali mi też teraz coś na zatrzymanie krwawienia.

reklama
Nie mam pojęcia 😅 no kurcze 19 robili mi USG był pęcherzyk , dzisiaj ordynator mi pokazał pęcherzyk ciałko żółte i akcje serca . Ja sama mam z głowy rollercoaster, beta rano była mierzona 7500 po 48 powyżej 11 czyli przyrost w normie ale no najniższy jaki chyba o 60 % a sprawdzili betę bo myśleli że może będzie spadać bo plamilam , dalej się nie potrafię nastawić pozytywnie. Bo może być różnie . No i dali mi też teraz coś na zatrzymanie krwawienia.
Dobrze że cię jeszcze zostawiają na obserwacji. Trzymaj się i myśl pozytywnie 🍀

Do góry