reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Dwa dni temu wieczorem miałaś betę 7500 i malutki, pusty pęcherzyk a dzisiaj już zarodek z serduszkiem? 😳 Jak to możliwe?

Ja myślę, że to jest tak możliwe, że lekarze przekazują jakąś tam szczątkową informacje. Jakby to poanalizować to nieścisłości jest bardzo dużo, no ale może przy wypisie będzie to miało pełny sens, jak lekarz udostępni pełną dokumentację, a nie rzucając słowa losowe przy badaniu.

Ja myślę, że to jest tak możliwe, że lekarze przekazują jakąś tam szczątkową informacje. Jakby to poanalizować to nieścisłości jest bardzo dużo, no ale może przy wypisie będzie to miało pełny sens, jak lekarz udostępni pełną dokumentację, a nie rzucając słowa losowe przy badaniu.
Dokładnie , też chciałabym być bardziej dociekliwa ale wiecie jak to wygląda na obchodzie , też mnie to drażni że nie gadają prosto z mostu , polećcie jakąś ciążowa aplikacje? Z tego co mówił lekarz zaszłam w połowie lipca czyli miesiąc po poronieniu , mój organizm chyba wariuje

Dokładnie , też chciałabym być bardziej dociekliwa ale wiecie jak to wygląda na obchodzie , też mnie to drażni że nie gadają prosto z mostu , polećcie jakąś ciążowa aplikacje? Z tego co mówił lekarz zaszłam w połowie lipca czyli miesiąc po poronieniu , mój organizm chyba wariuje
Ja też pisze chaotycznie wszystko i pod wpływem stresu

Więc rozpoznanie mam ciążę zagrażającą , krwawię ale szyjka macicy jest zamknięta i ciąża żywa , próbują powstrzymać krwawienie , mam leżeć i się nie stresować i zero wysiłku

Proszę , dla niedowiarków jak to wyglądało

Załączniki

• IMG_20250822_172124.jpg
    IMG_20250822_172124.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 16
reklama
Do góry