Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry ja tez strasznie sie stresuje...nie wiem jak dotrzymam do tego poniedzialku a potem chyba przed gabinetem na zawal zejde.
U mnie najprawdopodobniej przytulanie bylo trzy dni przed owu i w owu
Hej Witam się i ja. Narazie niesmialo, bo wizyty u lekarza jeszcze nie bylo. Mam juz jedna córeczkę. Ostatnia miesiączkę miałam 6 maja, test ciążowy pokazal mi ledwo widoczną kreske dopiero 5 czerwca - wcześniej negatywne - podejrzewam,że doszło do zapłodnienia później. Moja beta z dzisiaj to 202 przy normach 5-6 tydzień 158-31795. Przy mojej córce miałam w tym czasie cyklu 488 i sie zatanawiam czy to nie mało. Jak sądzicie? Chociaż późny wynik testu pociesza,że do zapłodnienia doszlo później.
Ati witamy :-) normami bym się nie przejmowala mi w 4 tc pokazywało ze jestem 5-6 tc . Witamy w naszym jeszcze nie za dużym gronie na kiedy termin przewidujesz ?