reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :)
W szoku jestem, że wśród 8latków takie zachowania :szok: Koniecznie nie należy odpuszczać bo jak już tak się te dzieciaki teraz zachowują to strach myśleć co dalej będzie :szok: I skargę na szkołę bym złożyła, że nie zawiadomili rodziców, przecież dziecko mogło od takiego kopania dostać poważnych obrażeń a oni nic! Skandal! słów mi brak :no:

Biedak :(

Kuźwa a ja pojechałam po serki i drobne zakupy do Real. Poszłam do kasy uprzywilejowanej, przeprosiłam kobietkę z górą zakupów a ona na mnie z ryjem, że się pcham a kolejka jest. Więc wskazałam jej na napis przed kasą gdzie jasno jest napisane, że musi mnie puścić. Babka: noo skoro pani już musi się pchać to proszę! I niech sobie pani nie myśli, że z tym dzieckiem w tym brzuchu jest Pani łatwiej niż mi z dzieckiem w wózku (w zakupowym miała córkę ok lat 5/6). Ja bez słowa ją minęłam i zaczęłam podawać zakupy kasjerce. Babka dalej sapie. W końcu nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że ma wypierda*ać z kolejki w kasie uprzywilejowanej skoro jej nie odpowiada. Kurde!!!! Pierwszy raz mi się zdarzyło tak wejść bo naprawdę nie czuję się najlepiej po tym uderzeniu i jeszcze się stresuję. Makabrycznie się ludzie zachowują. Rozumiem, że ona mogła mieć bezproblemową ciążę i dobrze się czuła ale ja nie koniecznie :(((

Bozienka rób dym o to ,że Ciebie nie poinformowano. I nie odpuszczaj, co za gówniarze, jak sie nie utemperuje teraz to patola jak nic póxniej.

Caro dobrze powiedziałaś, ja tez mam cięty język i jak trzeba pocisnąc w sklepie albo coś to mąż mówi, że ja idealnie sie nadaje ;-)

Bo ludzie są okropni :crazy: Ja ostatnio jak byłam na poczcie to zajęłam sobie kolejkę i poszłam usiąść. Jak zbliżała się moja kolejka to wstałam i też baba zaczęła wydziwiać :/

Dlatego przestaję czekać aż ktoś mnie puści, będę się wpychać, takie moje prawo :)
Jeszcze się nastoję w kolejkach :) ,;)
I nie zamierzam pobłażać takim małpom podłym.
Ciasto w piekarniku.

A ja dzisiaj stałam w aptece w kolejce 4 okienka każda widzi że ciężarna stoi i co żadna mnie nie zawołała. Poczym przyszła moja kolej pytam pani o jakiś tam lek pani do mnie ze w 1 trestrze ten lek nie jest wskazany itd itp a zachwile pacze na mnie i mówi a to pani juz w 3 a ja na nią patrze i mówię nie w 2 pani oczy wywaliła i mówi o to przepraszam :-) ale w kolejce musiałam stać ;-)

reklama
Do góry