Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magda z Uk zmien prosze moj termin w tabelce bo mam 20 luty taki wyszedl na pierwszym usg i tego sie bede trzymac. Ati na kazdej ulotce kazdego leku tak pisze- tak sie firmy farmacutyczne chronia.
Ati kwas askorbinowy to nic innego jak wit C i nawet jak coś, to nie zaszkodzi. Nadmiar jest wydalany z organizmu, a taka postać tej witaminy jest najlepsza z możliwych (bo naturalna). Także spokojnie go bierz, ale raz dziennie. Jak masz np antybiotyk 2 razy, to bierz rano i wieczorem a probiotyk w południe :-)
Gwiazdeczko oczywiście,że zmienię. Jutro będę tabelki uzupełniać. Powodzenia kochana na usg! Mocno trzymam kciuki i czekam na wieści :-)
Kropeczko oj wczoraj miałam tak z tym pępkiem. Nie wiem, czemu tak boli, ale znam to już z poprzednich ciąż. Dla mnie nic złego, ale jak coś, to popytaj jeszcze lekarza