reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Demolka i tak się zrobiło, dzidziuś usnal, ja się wykompalam, zjadlam i jest znacznie lepiej :)

Fajnie jest dostawać ciuszki :) ja dziś też od kumpeli dostalam ale takie większe :)
Zawsze jest co kupić, jak nie ubranka to inne rzeczy :)

reklama
Paluchy się udały oprócz tego zrobiłam same paluvhy włoskie z papryka na ostro i z kminky em bardzo smaczne :) Paluchy baba Jagi tez smaczne ;) choć mega straszne ;)

Popracowałam dziś znów w kuchni jak juz miałam prac i nie dawno usiadłam bo później za łazienkę się wzielam;)

Novaspace - tak 40 kg :)

Ja nie narzekam na kopniaki, dla mnie póki co to jest coś magicznego i napewno nie bolesnego ale poczekajmy jeszcze mi są w kość;(

Demolka super ze zgralyscie się w czasie z kuzynka:)

A ja od kilku dni mam zagwostke bo meble w których byłam zakochana okazały się ze maja jeden mankament i odpadają zupełnie .. juz kilka opcji przerobiłam i nic nam nie pasuje i chyba zwyczajowo skończymy na meblach z ikei.. a tak sobie obiecywał ze dziecku w pokoju tymi meblami urządzać nie będę ech...

Hej wszystkim po krótkiej przerwie.
Wpadłam się przywitać.

Kropku pomyśl o tych meblach z Vox, naprawdę są na wieki. Polecam je serdecznie.
Ja właśnie sofę od nich wzięłam mimo, że miałam prawie nową, kilkumiesięczną... meble córki wciąż mnie zachwycają.
Podziwiam Twe zapędy w kuchni, kocham gotować ale nie umiem robić przetworów itd.

Moje kucharka zrobiły mi dzisiaj mnóstwo pierogów ruskich, mniam.
Sama upiekłam pieczeń z mielonego mięsa z fetą. Jutro zrobię makaron z sosem pomidorowym, groszkiem i do tego brukselkę.

Bozienka te bóle o których pisałaś mogą być z powodu rwy :(
Boli jak diabli, ja mam coś podobnego na codzień a teraz w czasie ciąży jest gorzej.

Choco współczuję, takie dni dobijają :( ; ( ; (
Życzę słońca, przynajmniej w domu.

Madison ja ostatnio pomyliłam godziny wizyty i prawie 3h więcej spędziłam poza domem ale i tak dobrze, że mnie przyjął.

Magda znam to.. ja też ciągle w pędzie i ciągle gdzieś. .. Ale to chyba nas napędza.

Pozdrawiam Was serdecznie i dużo zdrowia i uśmiechu przesyłam.

Dziewczyny, ciężko nadrobić tyle stron więc nie każdej odpiszę. ..

Magda zazdroszczę posiadania. Chciałabym mieć taką pamiątkę.
My z mężem oglądamy 2 film dzisiaj, jak na nas to niezły wynik.
Zaraz chyba zacznę zasypiać. ..
Dobranoc wszystkim

reklama
Do góry