reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Melduję, że też jestem i czytam Was, ale za każdym razem jak coś napiszę to mi się kasuje. Albo sama przypadkiem wyjdę z apki, albo któryś maluch coś wciśnie, a to zasne z telefonem... W ciągu ostatnich 2 dni chyba z 6 razy skasowałam posta :-| a na to żeby usiąść przed kompem nie ma szans.

Dzień u mnie spokojny, choć mam nadzieje ze coś uda mi się zrobić. Mąż skręca meble do pokoju dzieci wiec jeszcze zostanie nam przemeblowanie i przemyślenie rozłożenia rzeczy, ale to raczej w poniedziałek.

Kropek - jak dobrze ze to jednak nic groźnego. I na fajną lekarkę trafiłaś :-)
Carolajna - miło że znów jesteś :-) i gratuluję pozytywnych kontroli.
Bozienka - ad ZUS u to dla mnie jest niezrozumiałe, czy może raczej nieludzkie ich podejście do maksymalnego terminu. Tj jak mają 30dni to zawsze ale to zawsze odpowiadają najszybciej w 29 dniu. I nie wydaje mi się aby tak było tylko u mnie. A często to jest kwestia niewymagające więcej niż 10minut czasu urzędnika.

reklama
Zuzanko dobrze,że wszystko dobrze :-) Jak nie masz czasu nadrabiać, to chociaż pisz, czy wszystko ok :tak:

Natka tydzień to nie tak długo. Mam nadzieję,że lekarz do tego rozsądnie podejdzie, a nie uzna, że nic nie trzeba robić :eek: Bo nawet jak nie zleci diety i pomiarów na bieżąco, to warto powtórzyć krzywą po 30tc. Wtedy cukry szaleją masakrycznie.

madziu no wlasnie tego sie troche obawiam,bo lekarza mam specyficznego i moze to zbagatelizowac.chodze prywatnie opinie ma bardzo dobra ,ale jak nie zapytam to nic mi nie mowi nawet nie mowi wagi dzidzi jak nie zapytam.

jak u Was z wyprawka?? bo ja chce juz kupic lozeczko za ok 2 tyg ale czy to nie za wczesnie?

Dziewczyny dzisiaj troszkę pobiegałam bo miałam kilka rzeczy do załatwienia a teraz brzuch mnie boli i kuje koło pępka. Trochę mnie to martwi bo pierwszy raz tak mam.:-( leżę w sypialni a mężulek pokój młodszego maluję. Meble już przyjechały a on daleko w polu.

Piękna pogoda dzisiaj była :-) aż się chciało iść na spacer :-) takie dni to ja lubię :-)
Kropek jak u Ciebie ???
Anit często mniewalam takie bóle w okolicy pępka od jakiegoś czasu mam spokój może to bolała rosnąca macica i wszystko się przesuwalo nie mam bladego pojęcia ale zgłaszałam to lekarzowi . Mnie cos boli po po spacerku znowu po prawej stronie ale znacznie mniej niż ostatnio .

Chciałam troszkę pospać bo w nocy zle spałam ale się nie da. Chłopcy od razu pytają taty gdzie mama i już byli kilka razy w sypialni z pytaniami typu gdzie jest to, a tamto kurcze taty to oni tylko pytają " gdzie mama ?" :-)

Heheh ja jak się chce przespać w dzień to córa zawsze przychodzi i mówi mamo nie śpij jest dzień śpi się w nocy jedynie kozystam jak gdzieś pójdzie z babcia albo zabawi się :-) ale z drugiej strony dobrze ze mi nie pozwala spać bo potem mam w nocy problemy z zaśnięciem ;-)

reklama
Do góry