reklama

Lutowe mamy 2016

Madisoni jakie meble wybrałaś z
ikei?

Anit super pomocnik:)

Anilorak niestety mnie coś dolapalo tym razem:( gardło drapie i katar powoli chyba siadający na uszy :( masakra jakas:(

Ja dziś gości miałam wiec właśnie się polozylam:) mała dziś aktywniejsza wieczorem:)

Milej nocki wszystkim:*

reklama
Witam mamusie w niedzielny poranek :-). Wszystkie moje chłopaki już żądza na dole. Mąż śniadanko robi - jajecznica będzie, osobiście nie przepadam ale skoro dostane gotową pod nos to zjem :-D

Spałam dzisiaj po japońsku - czyli "jako tako". Nie czuję sie do końca wypoczęta, myślę za tak już będzie do końca ciąży a później to jednak gorzej. Ale wszystko i tak nadrabiają kopniaki a później ta słodka kruszynka którą będę mogła całować i głaskać do woli :happy:

3 dzień migreny...w nocy dostałam po dupce.
Co do aktywności malucha to ostatnio jest mega aktywny! Chwilami Zastanawiam się czy w ogóle śpi?
Czekam na kawę do łóżka i dzisiaj chyba zostanę w domu i odpocznę. Córka już się kokosi u nas :)
Wieczorem musieliśmy mamę odwozić do domu bo przeziębienie zaczęło ją rozkładać.
A że ja jeszcze chora nie jestem to aż dziwne...ostatnio na samym początku ciąży, zanim się dowiedziałam a zwykle choruję co 3 miesiące.

Miłego dnia wszystkim.

Witam się :-)
Pocieszę was nie jesteście same ja niby wyleczona ale kaszel dalej się trzyma nos zatkany .
Umnie nocka minęła dość dobrze tylko to przewracanie się z boku na bok jest straszne budzę się zakazdym razem no i szaleństwa małego jak on będzie tak samo szalał jak juz będzie z nami to ja dziękuję ;-) wczoraj się przytuliłam do męża i mały zaczął kopać jeszcze bardziej i mąż mówi do mnie ale ty masz przerabane ja bym tak nie mógł jak by mnie cały czas od środka kopał ;-)
Zapowiada się ciepły słoneczny dzień wiec pewnie pójdziemy gdzieś na spacer . Słoneczko juz pięknie świeci ale narazie tylko 5 C

Dzien dobry ;-)dzis mnie dzidzia obudzila mocnym kopniakiem uwielbiam takie pobudki :-D
Widze ze kazda dzis ale sie czuje .

caroo mocne mass Te migreny?ja man lekkie takie ze wystarczy chusta zawiazana na glowie I jest troche lepiej .ale wiem ze to straszne paskudztwo:crazy:

Anti ja od dawna tak spie Bo ciezko mi w nocy sie przewracac z boku na bok.

Mnie od wczoraj boli kosc lonowa I silnie promnieniuje na krocze:crazy: Pisalam wan o tym jakies dwa mies temu ten bol raz jest raz go nie ma .ale teraz gdy brzuch jestwiekszy to niestety bol tez:nerd:
Niestety pokawia sie on po dlugim odpiczynku gdy chce razno wdtac z lozka kub krzesla.. Musze to rozchodzi a boli nie milosiernie .ten bol teraz jest od kosci lonowej do ogonowej masakra jskas.. Ktoras z Was tez tak ma czy tylko ja jestem tym beznadziejnym przypadkiem?:p

Magda po prostu olał nas admin

Kropek zdrowia

Maja mała dzisiaj dzień zaczeła aktywnie. A ja jestem jakaś zmęczona i plery bolą i w sumie bez chumoru bo wczoraj się z mężem posprzeczałam o jakieś pierdoły. Dzisiaj mam zamiar przeleżeć całą niedziele najlepiej z książką ale zobaczymy

Natka dokładnie mam to co Ty pisałam o tym parę dni wczesniej pytałam się dziewczyn co to może być i tak jak u Ciebie przy wstawaniu boli bardziej hihi dobrze ze nie jestem z tym sama ;-) w środę lekarzowi o tym powiem , boje się tej wizyty jak nie wiem ;-) i mam nadzieje ze będzie przyjmował a nie będę musiała znowu go szukać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry