Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bozienka, generalnie to najlepiej dla Ciebie byłoby chyba, żeby po prostu wydali JAKĄKOLWIEK decyzję. Jeśli pozytywna to fajno, jeśli odmowna to pasuje iść do sądu - ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. Najgorsze chyba zawieszenie w próżni i czekanie na niewiadomo co :/ Ja dzisiaj przechodzę pod "opiekę" ZUSu i aż się boję co u mnie powymyślają.
Wizyta o 15! Czekamy z Hanią, żeby się zobaczyć. W sensie ja czekam, bo ona mnie raczej jeszcze widzieć nie będzie
Batula do 8 listopada mają ustawowy czas zobaczymy czy przedłuża czy nie co ma być to będzie nie przyspiesze tego najgorsza jest bezsilność ....betula kciuki za wizytę :-)
Dzien dobry.
Kobietki kciuki za wizyty dzis i czekam na cudne wiesci
Tak sie zastanawiam z czystej ciekawosci ile dni przed terminami badz planowanymi CC planujecue robic juz pokoiki na gotowo dla swoich Maluszkow?
Prac ciuszki itp?
Funnymommy witaj
Dzisiejsza noc byla kiepska za chiny nie moglam znalezc sobie miejsca,krecilam sie w ta i z powrotem dobrze ze meza nie ma bo chyba by oszalal
Hej ja tak wpadam się zameldować od rana zabiegana trochę sobie zajęć zrobiłam ale już się zmęczyłam ale zrobiłam wkońcu selekcje ciuszków małej bo za dużo pudełek mi w pokoju stało. Troche mi zeszło. Pozdrawiam wszystkie i życze miłego dnia i kciuki trzymam za wizyty
Jestesmy i my
Po długim spacerze rownież sie meldujemy
Maz zmienia klocki hamulcowe a my czekamy na niego u babci
A pozniej bedziemy jesc paluszki rybne i tak sie zastanawiam czy moze to bedzie to na co mam tak ochote ostatnio czy znow nie
Aha, no i wspolna decyzja wybralismy imie