reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek to tak jak my z mężem nawet pracowaliśmy razem ;-) Magda ja z synem tak mialam młody + wszystko inne wyszło -10 w dniu wyjścia ze szpitala stawałam na wadze... no to jak by teraz tak było to bym miała tylko 6 + ;-)

Witam się ja byłam na wynikach i były tylko dwie osoby i myśle nie będe się pchała to chwila a taka głodna byłam a tu zaskoczenie pani mnie przepuściła :D . Chyba miałam głód wypisany na twarzy hehe.
Ci do mojej wagi to ja niewiem diwiem się w czwartek bo mam wizyte a w domu waga zastrajkowała.
Ja też tak miałam że jak męża nie było to nawet zasnąć nie mogłam teraz już się przyzwyczaiłam chociaż źle śpie.
Magda zazdroszcze Ci z tą Wagą ale jak sobie pomyśle jakim Ty masz to kosztem to niewiem czy dała bym rade ściskam Cię mocno
Migotka gratulacje trzymam kciuki
Carolajna powodzenia

Witam się I ja :-) Nocka kiepska budziłam się co chwile braku męża :-( a do tego rano sobie uświadomiłam ze zostało mi jeszcze 80 dni do terminu z om albo 70 do terminu z usg z 12 tygodnia albo 68 z usg polowkowego ;-) trochę mnie to przeraziło ;-) jak zleci to tak szybko jak dotej pory to się nie obejrzę a już na porodowce będę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry