reklama

Lutowe mamy 2016

A ja właśnie niby jestem zdecydowana ale się waham z tym szpitalem. :-( Myślałam, że jak pojadę na oddział to będzie lepiej. Ale nie wiem czy to już czas czy jeszcze poczekać?
Chciałabym też skonsultować się z innym lekarzem na temat astmy i porodu (rodzaj, przebieg, czy na pewno można rodzić sn itp.). Strasznie mnie te kwestie przytłaczają. :-(

reklama
Bettina im szybciej skonsultujesz temat tym lepiej dla Ciebie, jesli Cie to przytlacza. Porozmawiaj z innym lekarzem, no I nie stresuj się. Zawsze mozesz zmienic decyzje odnosnie oddziału czy szpitala.

Mam namiar do lekarza, który pracuje na oddziale w tym wybranym szpitalu. Muszę się umówić na wizytę. I jeszcze raz iść do alergologa. W internecie często piszą, że astma to wskazanie do cc a ja mam wrażenie, że lekarze jakoś się tym nie przejmują :no:
Jak nie ten szpital to do innych będę mieć ok 40 km, a to zima, korki... Ech, ciężki temat :zawstydzona/y:

A tak z ciekawości zapytam, jak idziecie np. po schodach to szybko się teraz męczycie? No ja ledwie się wdrapuję na to swoje drugie piętro. Albo przejdę parę metrów i ledwie dycham :/

Głowa do góry, najpierw umow sie na wizyte, porozmawiaj z lekarzem, skonsultuj z alergologiem. Mysle, ze jak juz bedziesz wiedziala czy cc, czy porod sn to latwiej bedzie zdecydowac o reszcie.

Koszmarna noc :-( budziłam się co chwile pisałam do męża czy dojechał kręciłam się z boku na bok :-( a teraz się obudzić nie mogę mam cicha nadzieje ze się w dzień przespie jakoś ;-)

Witam
Ja dzisiaj obudziłam się o 3 i zasnełam ok 5. Śniło mi się że urodziłam i na szybko fotelika szukaliśmy żeby pożyczyć a ja przeciesz mam. Ogólnie wstałam wściekła i z bólem głowy. Dzisiaj wizyta ciekawe czego się dowiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry