reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2016

czytalam artykul,w ktorym napisano ze u noworodkow ochraniacz na szczebelki dopiero od 2-3 kies nalezy zalozyc.jak uWas z tym?
w zestawie z lozeczkiem dostalam baldahim i chyba to zbedny gadzet?:rofl2:boze sie ze bedzie mial mniej doplywu swiezego powietrza bo tak przeczytalam:baffled:

reklama
Ja w kołysce na początek nie miałam bo kołyska była materiałowa, teraz mam zamiar zainstalować od razu bo kołyska drewniana.
Do łóżeczka też.
Baldachim mam do kołyski a do łóżeczka chyba nie będę instalować bo mam taki naścienny ale to wszystko w praniu wyjdzie bo jak mi kot po baldachimie będzie latał to zdejmę zwłaszcza, że mój mąż jest antyyy na Baldachim.

Ja nie miałam problemu z ochraniaczem bo miałam łóżeczko turystyczne a przy nim był taki kapturek i używałam go jak nap swiecilam światło albo jak słońce świeciło to wtedy zakładałam

U nas w sypialni na pewno słońce nie będzie świecić więc ten problem mamy z głowy, ja akurat nie chcę baldachimu bo najzwyczajniej mi się po prostu nie podobają wizualnie ;-)
Ochraniacze na szczebelki mam na liście zakupów ale odłożone w czasie. Na początku pewnie są zbędne bo przecież dziecko nie będzie się aż tak bardzo kręcić chyba, jak się okaże, że jednak się mylę to dokupię i już ;-)

Marzenia się spełniają ;)))

Załączniki

• 1447525443677.jpg
    1447525443677.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 52
Bo te łóżeczka turystyczne to fajne są :-) ja przy synku jak juz siadał to doszylam materiał żeby był niżej i przy córce tylko podkłady wymienilamjak zaczęła wstawać :-) bo jednak do dupy jest to ze maja tylko 2 poziomy ;-)

Napracowałam się dzisiaj - pranie, sprzątanie mąż ogarnął zakupy i dużo pomógł przy obiedzie.

Chciałam iść na spacer, ale mąż jeszcze nie do końca zdrowy wiec nie chciał się narażać, bo u nas strasznie dzisiaj wiało a mnie brakuje powietrza.

Co do łóżeczka to również rezygnuje z baldachimu jak dla mnie to tylko zbieracz kurzu. My w przyszłym tyg. przywieziemy łóżeczko od szwagierki. Kupię tylko nowy materac i pościel.

Zostało mi do kupienia - wanienka, pieluszki tetrowe, kosmetyki, butelki chociaż zamierzam karmić piersią, no i dla mnie wkladki laktacyjne i podkłady i może jeszcze ze 2 koszule. 2 koszule juz mam ale przy chłopcach to musiałam nie raz zmieniać w dzień.

reklama
Do góry