reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam wieczorkiem :-)

Padam dziś na pysk, czyli u mnie nic nowego. No....może różnica taka,że nie miałam czasu nic pisać w ciągu dnia. Cóż.....jeszcze tydzień musze wytrwać w takim tempie, chyba,że jutro położne stwierdzą inaczej :sorry:

Założyłam wątek kulinarny (Choco mi przekazała Wasze propozycje). Dodałam przepis na pączki dla każdej zainteresowanej. Jest tylko jeden dylemat. Z komentarzami, czy bez? Z innych grup wiem,że bywa różnie. Z jednej strony fajnie jak bez komentarzy, bo przepisy nie giną. Z drugiej strony jak ktoś ma pytania odnośnie danego przepisu, to giną one często na wątku ogólnym. Decydujcie Wy. Jak coś, to dopiszę w temacie, że bez komentarzy ;-)

Choco ja też się o to boje bo zasnęła sama nawet nie wiedziałam kiedyś ;-)
Fajnie by było zadawać pytania odnośnie danego przepisu ale znając mas zejdziemy na inne tematy tłumacząc oczywiście np przepis ;-) i jak już tak zaczniemy komentować to się skończy na tym ze przepisy zginą ;-) a my będziemy dyskutować o wszystkim i niczym hehehe

Haha...no alkohol też się pojawia w przepisach :-p Nie no, powaznie dziewczyny. Niby nic takiego, ale dość istotne. Ja sama nie wiem. Zazwyczaj wrzucam dużo przepisów i jak były to tematy bez komentarzy i dziewczyny pytały o coś, to nie raz mi to na głównym umykało. Siłą woli robił się jednak z komentarzami, a znowu nie fajnie jakbyśmy miały z Choco Was terroryzować i usuwać komentarze :-) Dlatego pomyślcie i piszcie.

Witam . Noc miałam koszmarna :-( zasnelam szybko o 23 wstałam bo myślałam że to już rano popaczylam na zegarek i poszłam spać dalej kolo 1 obudziłam się bo zaczął boleć mnie brzuch poprzekrecalam się nic nie pomagało wiec sobie myślę może mi się chce sikac ale wsumie nie czułam żeby mi się chciało no ale poszłam fakt wysikalam się dużo wróciłam i brzuch jeszcze bardziej bolał ani na lewym boku nie pomagało ani na prawym ani na wznak na siedząco tez nie zaczynał się ból od prawej strony na dole brzucha i rozchodzil się do lewej i to takie skurcze były w pewnym momemcie miałam dzwonić po siostrę żeby pojechała zemna do szpitala no ale wkoncu zasnelam wstałam teraz i jak gdyby nigdy nic nic mnie nie boli, a przy tym wszystkim mały aktywny był. Nie wiem co to było ale mam nadzieje ze więcej się nie powtórzy i ze wszystko wporządku będzie .....

Choco nie wiem a pęcherz nie powinien pięć albo boleć ?? Teraz tez zaczyna zastanawiam się czy to coś nie będzie związanego z biegunka bo wirus panuje . Juz do siostry dzwonilam ze wrazie czego mnie zawiezie jak się pogorszy zastanawiam się czy nie wziąść nospy

Witam się i ja dzisiaj pobudka przed 6 bo mąż jechał dalej i wcześniej wyjeżdzał i musiałam chłopaków do szkoły ogarnąć a i tak córcia zaczeła szaleć. U nas dzisiaj wieje i co chwile pada.

Magda no fajnie że powstał wątek ale to żeczywiście trudny temam czy z komentarzami czy bez ale moim zdaniem chyba jednak bez

Bozienko ja też pomyślałam że coś wirusowego może wczoraj pisałaś że coś latałaś do wc

Carolajna jak tam dzisiaj?

reklama
Do góry