reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna to częsta przypadłośc ciążowa. Kiedyś mi laryngolog mówił,że wiele kobiet ma taki problem w ciąży,bo śluzówki tak reagują na hormony.

Choco u mnie zawsze im.dzieci bardziej zmęczone,tym gorzej śpią.

Ja mam dziś mega spuchniete nogi. Musze się wyspać porządnie.

Witam się :-) ja się cieszyłam z całego wyra dla siebie a tu dupa córa przyszła i zasnąć nie mogła wkoncu zasnęła ale rzucala się po łóżku jak szalona. I już wstała i rozrabia

A jeszcze wam powiem sen mój ;-) byłam z mężem na usg nie wiem jak go nazwać ;-) ale dosłownie było widać małego tak jak by się urodził ;-) miał białe włoski :-) duże czoło śliczne usteczka i podnosił tak jak mąż brew jedna do góry :-) . Carolajna i co najśmieszniejsze Ty byłaś znami na tym usg Danielek był łysy jak pupcia niemowlęcia ;-) i duży strasznie i miał takie wielkie pełne usta leżałas obok mnie na łóżku ;-) i jakaś lekarka która nam robiła usg siedziała pomiędzy nami na stołku i odrazu wykonywała 2 usg naraz ;-) i nasi mężowie po zobaczeniu na usg malenst zaczęli się przytulać i skakać z radości ;-)

Bożenka ​fajnie ta sytuacja musiała wyglądać :-).

Ja jeszcze w łóżeczku i czekam na śniadanie. Tylko że w kuchni cisza, mąż chyba zastrajkował. :szok::eek: . Wczoraj mi kumpela zrobiła niespodziankę , dzwoni do mnie gada przez tel i po chwili ktos puka do drzwi a za drzwiami Ona. Posiedziala do północy. Naśmiałyśmy się jak głupie :happy:.

Wczoraj u mnie piękna pogoda byla a dzisiaj znowu leje. Oszaleć można.
Tymek też szaleje:rofl:.

reklama
Do góry