magmich
Fanka BB :)
Magdalena777 - ja też okropnie zmęczona, a mąż zdziwiony (bo przecież w domu siedzę) Moja córka ma pięć lat i właśnie choruje a wiadomo jak to jest z chorym dzieckiem w domu. Ech... ostatnio stwierdziłam że ciąża powinna trwać 7 mc a nie 9 bo do tego siódmego daje się jakoś wytrzymać.
Dziewczyny czy wasi faceci też uważają mówią że marudzicie czy tylko mój taki unikat.:-) Zmykam do wanny a potem do kuchni po mandarynki bo od wczoraj za mną chodziły.;-)
Dziewczyny czy wasi faceci też uważają mówią że marudzicie czy tylko mój taki unikat.:-) Zmykam do wanny a potem do kuchni po mandarynki bo od wczoraj za mną chodziły.;-)
. No nie uwierzycie, naszła mnie ochota na zupkę chińską, no przecież od ponad 15 lat tego nie jadłam. 
tak jak Magmich napisala ze ciaa powinna trwac 7mc .bo pozniej to juz mega ciezko ,przynajmniej ja dzis to tak odczowam.brzuch mam ciezki i boli mnie kolo pepka..oby juto lepiej bylo bo nie chce tak sie kulac do 9 mc
Ale mam takie dni, że praktycznie cały przeleżę i jeszcze trochę pośpię w ciągu dnia.