reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko ja mam aktualnie 3 stopien dojrzalosci z tego co mowia teraz beda czesciej sprawdzac przeplywy i co 2 dzien ktg

Hej dziewczyny...carola dobrze ze juz sie maluszek uspokoil

Ja dzisiaj spalam tylko 4 godziny, fakt moglam pospac dluzej ale mlody tak kopal ze nie moglam spac a jak juz usnelam to corcia o 6 sie obudzila ehh.
Zaraz biore sie za sprzatanie bo dzieciaki niezly burdel mi zrobili w domu. No i musze male przemeblowanie w sypialni zrobic zeby lozeczko wstawic.

Carolajna wiesz jak to jest co lekarz i położna to często inne zdanie. Ty najlepiej wiesz jak się czujesz. I skoro z małym wszystko ok to się nie obawiaj. Będzie dobrze jak się urodzi teraz a jak poczeka jeszcze troszkę to jeszcze lepiej ☺.

Anit ja ostatnia wizytę miałam 9 grudnia i teraz będę mieć 15 stycznia a u mnie to już 37 tydxien dlatego tak się stresuje lozysko może się zestarzec w każdej chwili ty tego nie poczujesz a dla dziecka to moze mieć tragiczne skutki

Bozienko nie stresuj sie bo samo lozysko nic nie powie lekarz patrzy tez na przeplywy,wody plodowe i ogolny stan dziecka.Glowka do gory przeciez nie u wszystkich musi byc tak jak u mnie.Juz nie duzo nam zostalo do porodow :tak: jeszcze chwila i bedziemy sie powoli rozpakowywac po kolei

reklama
Ja sie dziś nawet wyspałam ale z przerwami. Za to kość ogonowa daje mi się we znaki...;-)

Pranie nr 1 - w toku.

Do góry