Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nawet na stronie hippa nie widzę takiej herbatki. Ona była granulowana?
Kiedyś czytałam, że hipp zrezygnowała z produkcji części produktów np. jakichś herbatek granulowanych i wprowadzili saszetkowe bo ogólnie chcą być BIO
hej
Madziu kolezanka szukala ostatnio po aptekach tej herbatki I tez nie bylo
PaniAgg ja tez jeszcze bez okresu,gdzies czytalamze przy karmieniu piersia szybko moze sie nie pojawic .
w czwartek mamy 2 szczepienie a za tydz chrzciny'
niestery dzos mija tydz od podania kroplo na oczko dalej ropieje;\ tylko teraz bardzuej wodnista ropa jest
Dzis do poznego wieczora jestem sama z małym. Ale wole być sama i czekac na meza niz ma mi tu przychodzic mama albo tesciowa,bo juzby obie chcialy...
Pogoda u nas masakryczna, wicher jakis straszny.
Co do herbatek to widze duza roznice w kupach i zachowaniu, spokoju dziecka odkąd ja sama pije rumianek codziennie i koper wloski co kilka dni. I mi też to dobrze robi, polecam.
Madziu właśnie jest duza różnica między pl hipp a niemiecką Ja piję dla karmiących piersią i te co dostałam z niemiec miały całkiem inny smak a podane było ze ten sam skład????
Mam pytanie, jak w nocy "zmusić" dziecko żeby więcej jadło i nie zasypiało. Ala je 5-8min i zasypia na kamień że nijak nie mozna jej rozbudzić, dzisiaj jej rekord to 2min na cycku i potem po godzinie budzi się bo aż piąstki wsuwa z głodu
magmich krople z antybiotykiem .wiec mowisz ze trzeba zaczekac na efekty?
Demolka a ty budzisz mala na karmienie? Bo moj w nocy tez tak pije po 2-5 min a jak o 5 rano sie obudzi to malo cyca niepolknie zdaza sie ze od 21-3.oo spimy I nie chce pic wiec go specjalnie nie budze