Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bettina ja do porodu myslalam, ze o dzieciach wiem wszystko...no prawie wszystko. Teraz mam wrazenie, ze nie wiem nic. Ze swoim dzieckiem jest zupelnie inaczej. Wszystkim bardziej sie przejmuje, a myslalam, ze mamy w zlobku samych przewrazliwionych rodzicow-teraz sama taka jestem.
U nas ciągle wysypka na brzuszku, znika i się pojawia, chyba w poniedziałek pójdę do lekarza. W czwartek mamy szczepienie i nie wiem co teraz. A jak akurat na wizycie krostki jej znikną?
Ola a gdzie leżakuje Twój Antek w okresie aktywności? Może ma za miękkie podłoże?
Bettina a może zmieniłaś płyn albo coś słabo wypłukane było?
Jak ja Wam zazdroszczę tego długiego spania. Nam zdarzyło się raz z przerwami do 8.30! a tak 6-7 i koniec, czasami drzemka na 15min ale ja nie zdążę nawet przysnąć
Ola moja Ala też nie za bardzo się przewraca, bardziej bawi ją podrzucanie pupki w leżaczku, odbija się od brzegu stópkami- wiadć to bardziej ją kręci