Bettina2701
Fanka BB :)
Ja mam taką poduszkę i używamy w foteliku ale dopiero od momentu jak już wyjęłam tą wkładkę noworodkową. Tylko ta środkowa część była za mocno wypchana, rozprułam, wyjęłam środek i dopiero jest tak jak powinno. W trakcie jazdy ta poduszka trzyma jej główkę prosto. W wózku jakoś nie widzę potrzeby na takie coś, jest amortyzacja i to wystarcza
Ola koleżanka, która kp miała taką poduszkę rogala i karmienie w aucie szło jej bardzo sprawnie, siedziała z dzieckiem na tylnej kanapie
Ola koleżanka, która kp miała taką poduszkę rogala i karmienie w aucie szło jej bardzo sprawnie, siedziała z dzieckiem na tylnej kanapie

. Ja lubię kotlety serowe z frytkami, trochę "ciężkie" danie,ale łatwo zrobic. Kupujesz ser zolty w kawalku, kroisz w kawalki o grubosci 3-4 cm i panierujesz tak jak kotlety (jajko i bulka tarta),potem smazysz na goracym oleju, az sie zarumienią, dosłownie chwilę,zeby ser sie.nie rozpuścil. A frytki to wiadomo. Lubimy tez zawijasy z piersi kurczaka lub indyka, mozna tam wlozyc wszystko ;-) wystarczy zawinąć,zapiac wykałaczką,panierowac i usmazyc. Polecam tez leczo z miesem mielonym.
No ale jak już się obudziła to mleko musiałam biegiem robić.