reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A jeszcze jedni miałam pytać ale z moja pamięcią jest coś nie tak ;-) macie zachcianki ?? Ja mam ostatnio bardzo często na marchewke z jabłkiem albo czysty sok jabłkowy i zupę jarzynowa asz nieraz czuje smak tych rzeczy . Kiedyś przez dwa dni miałam ba majonez mogła bym go łyżkami jeść :-) a teraz pomyślę i majonezie i mnie mdli ;-)

Ja nie sikam w nocy.
A ja sie tak wkur... Rano wstaje a moj synus bawi sie moimi okularami i byl cicho przez godzine- okulary w 3 czesciach. Optyk od 10 u mnie, moze cos z tym zrobi...

Bozienka ja smak na kwasne mam nic nie jest wystarczajaco kwasne zeby mnie zadowolic ;) od wczoraj mam mega smak na takie male cebulki biale w occie :) a kilka dni temu na korniszonki z ketchupem

Milenia super ze wszystko w porzadku [emoji106]

Madziolina tak wlasnie z tymi dziecmi jest jak za cicho to zle.U mnie jak 10 min cicho jest to biegiem lece sprawdzac bo wiem ze odchodza jakies kombinacje [emoji6]

Aschle heheh dla mnie soki słodkie są kwaśne np sok tym barka jabłko brzoskwinia wykrecalo mnie jak bym cytryny jadła :-) baloniki ok zjem ale jakoś nie musze . Teraz pije tylko mineralna i jak zawsze była puwniczanka zielona tak teraz muszynianka puwniczanka jest kwaśny gorzka hmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry