reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina, tak, na www, bo do ikei musze jechac na drugi koniec krk. Te które wyglądają na cienkie są z poliestru, a ja ze względu na skórę Haniaka potrzebuję bawełniany. I jak nie uraczę jakiegoś w najbliższym czasie, to chyba sama uszyję.

magmich, z czym tego indora podać? ryż? jakieś warzywko?

Ja w zeszłym tygodniu miałam z młodymi ziemniaczkami i surówką z kapusty. Wiesz mój mąż po pracy to ryżem by się nie najadł. Nie mówię że nie lubi bo jak robie potrawkę to się zajada. O właśnie dawno potrawki nie było.

dobra, kupie przy najblizszej okazji indyka, suszone sliwki i biale wino i sprobuje, bo nie widzę tu wielkich komplikacji :) spróbuje, mimo, ze gotowanie z winem niebezpieczne jest, bo do obiadu idzie pol szklanki a reszta nie wiem gdzie znika... (no nic na to nie poradze, ze wino uwielbiam :)

jezu, ide spac, bo Młoda slabo cos dzis spi, wiec noc moze byc ciezka.
Ach, ten Pyzak!

Hej Dziewczyny

Cieżko Was nadrobić :-)
Ten wątek fajny pomysł, jak znajdę chwile to podrzucę pare przepisów bo lubię szybkie nieskomplikowane gotowanie ;-))
Ja przykrywam mała kołderka, głowę sobie nakryje tylko jak nie spi i szaleje nożkami, ale wtedy jestem obok
Betula ależ wino to samo zdrowie, zwłaszcza dla
Nas kobiet ;-))
Chociaż Ja od wina wole piwo, i bedzie mi brakowało zimnego piwka w upalny dzien tego lata
Chociaż w DE duży wybór bezalkoholowych

U nas pogoda wraca , i mam nadzieje koniec burz i deszczu
Zbieram sie do spania, dobranoc wszystkim :-)

Hej, u nas po okropnym dniu,cala noc przespana. O 4 zaczal kweczec, wstalismy, maz do butli ja do wc, wracam a ten spi i tak spak do 6 a potem ze mna do teraz, akw pospalismy!

Moj spi pod kolderka, kolderka w nogach od dluzszego czasu jest pod materacem,bo tez sie nakrywal.

U nas ponuro ale cieplo. Po wczorajszym ryku nie mam ochoty dzis na spacer. I chyba poczekam na meza,zeby w razie czego nie targac na darmo wozka;)

Antek ma nin stop palce w buzi. Ale zębów nie widać nadal.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry