Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ola ja może nie z zazdrością, bo o ile ciąża mi się przydasy to będzie mega nieplanowana, o tyle z tęsknotą. A podczas cięcia powiedziałam stanowczo koniec, o tyle w głowie i życiu jeszcze czegoś brakuje.
Caro nie wiem jaka była Twoja ciąża poprzednia, bo jestem tu od niedawna, ale życzę Ci żeby ta była nudna!!!
Caro super, jak się cieszę życzę spokojnej i lekkiej ciąży
Magmich dzisiaj w zabawkowym kupiłam taką samą piszczałkę, tylko tę w środku pszczółkę czerwono żółtą i dostał jeszcze 3 nowe gryzaki i nowy smoczek
Hehe nazwałam tę piszczałkę pszczółką a to jest biedronka serio bardziej to przypomina pszczółkę
hejoll Laski
CAro super wieści ) gratuluje!;**** normlanie już miesiaczkowalas jeśli mogę zapytać?
Kama ja tez kp i już bylo padlo u nas podejzenie ciąży;p
mamusie kp mialyscie już miesiączkę bo ja jeszcze nie;\
Antek tez ma takie dwie piszczalki, ale srednio je lubi ostatnio zasypia z taka żyrafą (?) Link do: ŻYRAFKA w SZORTACH w SUKIENCE baby ono 33cm NOWOŚĆ trzyma ja za noge, reke zamiast trzymac mnie za palec lub za szczebelek łóżeczka, co tez sie zdarzalo
NowaNatka ja nie miesiaczkuje a karmie piersia. A i karmienie piersia to nie antykoncepcja!!!