Bettina my miałyśmy trzecią dawkę pneumo a ta szczepionka bardzo szczypie więc uważam ze była baaardzo dzielna

właśnie dlatego idę to sprawdzić zeby potem nie mieć pretensji do siębie patrząc na jąkąś wadę u dziecka.
Natka to ładnie odpuściłaś z ginem hehe będzie kazanie
No właśnie Carola moje też tak robi i moja pediatra nie widziała w tym ni niepokojącego bo sama widziała że Ala jest silną dziewczynka a ta wogóle jak żandarm : położyc, rozebrać , obrócić, wstać no jak musztra hehe
PaniAg jaki pucuś ale pupcie ładnie nosi!
Magmich no polityka Ci się pcha w neta hehe narazie daję do mleka pół łyżeczki i nie ma problemu bo gęstość się prawie nie zmienia a potem już przejdę na inne smoczki jak będzie sama kaszka.
Ola no niby nie powinno dziecko omijać żadnego etapu ale nie każde jest ksiażkowe i jak mała nie bedzie chcaiła to jej nie zmusze tym bardziej ze próbowałam zabawy na miliony sposobów ja i położna i Ala była na nie Nic na siłę bo to nam obu na dobre nie wyjdzie
Kamaa tez mamy taka kulę ale najlepiej się sprawdza jak młoda ją obczaja z góry, narazie w poziomie budzi w niej przerażenie hehe choc dałam najcichszy głos. Jaki przytulasek

jest co dzwigać
Asch pięknie tam macie, nawet te gado-płazy warto przezyć dla takich widoków

Moja tez ulewa myślałam ze to po mleku ale po obiadku, wodzie tez lekarz mówił ze to przez jej ruchliwość bo jak zje nie poleży 2min bez machania wszystkim dosłownie . Ponoć do pół roku to się normuje, poczekamy zobaczymy