• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Ja do pracy dopiero na 15 ale w domu bede po 22 :( narazie nie mam smakow a raczej mam ale sie bardzo pilnuje w poprzedniej ciazy przytylam ponad 30 kilo :o a teraz mnie polozne olewaja :( Dziewczyny staram sie na nowo ogarnac to forum przypomnijcie mi jak sie wkleja suwaczki..

reklama
U mnie wg OM wychodzi że to około 8 tc a wg usg że 6 tc i 2 dni
Wydaje mi się, że na samym początku trudno jest ustalić jakieś konkretne, książkowe i terminy i parametry. Jak zacznie się grzebać, to nic się nie zgadza! Dopiero z czasem wszystko się normuje i wielkość dziecka i te daty, terminy i parametry ... Wiem jakie mam cykle, wiem kiedy była owu +/- 1 dzień, wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia a na to wychodzi że nic mi się nie zgadza. Moje JA każe mi zapisać się do innego lekarza :) Mój ROZSĄDEK każe czekać i tak zrobię :)

Mam 6 tc i 2 dzień i CRL 7,2 mm to norma czy nie ?

z tymi terminami mozna sie pomylic albo oszalec. po kolejnym usg moze sie unormuje. ahhh zobaczymy.
dzwonilam do poloznej ze mnie boli... a ona ze moze poronie. chyba juz wogole do nich sie nie bede odzywac. pojade w nocy na pogotowie

Czesc kobietki...ja boje sie cholernie wizyty...
Za pozostale wizytujace zaciakam &&&&&&&&&&

Ja man dzis smaka ktorego juz w polowie zaspokoilam zjadlam czeresnie i popilam Müllermilchem orzechowym [emoji1]

reklama
Trzymam kciuki za wizyty, ja sie zbieram do pracy a najchetniej to bym poszla spacka
Landrynka ale jak Ci tak polozna mogla powiedziec???? Moze lepiej zadzwon prosto na pogotowie, nie na 999 tylko na IP?

Panna Migotka wszystko bedzie dobrze :) czekamy na wiesci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry