• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

gwiazdeczka oj mogla. z seba do 14 tyg za kazdym razem sie pytali czy chce usunac. Moj to ich tak zezwal. Pojade wieczorem na odzial albo z rana. I powiem ze boli zeby zrobili to usg. Szukam w necie narazie zadnej prywatnej nie znalazlam.

reklama
Mój wyjechal i w końcu powoli Was nadrabiam:)
Nova super beta!! dzidziuś rośnie w piątek na pewno się uspokoisz
Carolajna widze właśnie ze podobnie idziemy:)
Sikulinda kochana przykro mi:(
Mamana gratuluję to teraz spokojnie( jak się tylko da:)) do lutego!
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!

Hej dziewczynki, miałam nadzieję że do tego nie dojdzie, ale niestety też się muszę z Wami pożegnać :-( dziecko zatrzymało się na 6 tym tygodniu i serduszko przestało bić. W czwartek rano mam zabieg. Pozdrawiam Was wszystkie i buziam - miło z Wami było przez te kilka tygodni. Strasznie mi źle, a tu jeszcze wszyscy się będą pytać jak tam ciąża. Ale jestem głupia że wszystkim powiedziałam :-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, miałam nadzieję że do tego nie dojdzie, ale niestety też się muszę z Wami pożegnać :-( dziecko zatrzymało się na 6 tym tygodniu i serduszko przestało bić. W czwartek rano mam zabieg. Pozdrawiam Was wszystkie i buziam - miło z Wami było przez te kilka tygodni. Strasznie mi źle, a Ti jeszcze wszyscy się będą pytać jak tam ciąża. Ale jestem głupia że wszystkim powiedziałam :-(

Panna_migotka strasznie mi przykro :((((
Trzymaj się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry