reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Zmiana genetycznego na piątek :-) wole iść do swojego lekarza prowadzącego który też robi to badanie niż do jakiegoś którego wogóle nie znam :-) a więc genetyczne w piątek o 15 :-) w szpitalu gdzie będę rodzic :-D juhuuu szkoda tylko że mąż nie zdąży dojechać :-(

Bozienka super! Ja mam genetyczne 31.07 jedno a drugie dowiem się w poniedziałek na wizycie. Mnie 2 lekarzy prowadzi więc mam 2x wszystko.

Dzień dobry dziewczyny,
Od wczoraj próbuje dodać posta, net ma pełzający, więc jakbym się dłużej nie odzywała to się nie dziwcie.
Teraz jestem u moich rodziców, wczoraj w nocy przyjechałam z dziećmi, taki mini "urlop". Tylko bez większego odpoczynku, bo dwójki nie mam tu komu sprzedać. Niewyspana jestem strasznie i do tego dalszy ciąg przeziębienia, ale jest nawet przyjemnie :-)
Dobrej pogody dla wszystkich urlopowiczów.
Bozienka - fajnie, że badanie będzie w "Twoim" szpitalu. Zawsze później jest trochę łatwiej :-)
Aschlee - ocena blizny raczej transwaginalne, bo chodzi o to żeby ocenić jak jest zrośnięta ta najbardziej wewnętrzna część. A tak bardziej widoczny byłby obraz powłoki brzusznej (czy jak to się nazywa).
Landrynka - dobrze, że Twoja interwencja coś dała:-)

Hej Dziewczyny

Po pierwsze gratuluje udanych wizyt.
A po drugie strasznie dużo napisałyście przeczytałam ale już trudno ogarnąć co odpisać :-(.

Wczoraj robiłam wyniki i ręka mnie bolała byłam w tesco i na wyprzedaży kupiłam nieśmiało pierwsze bodziaki a dzisiaj nie chcąco natknęłam się na wyprzedaż w lidlu i kupiłam sobie dwie bluzki na brzuszek po 10zł potem może wrzuce fotki na odpowiednim wątku. muszę iść robić obiad

reklama
Do góry